Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δεν είχε μουνιά το απόγευμα ούτε κώλους Kι εγω που βγήκα μια βόλτα το απόγευμα, τίποτα αδερφε. Κάπου έχουν φωλιά τώρα αυτά και μαζεύτηκαν.
Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ειπα κι εγω μετά απο πόσο καιρό να δω μια ταινία, ε και πάω να την νοικιάσω, αλλά την νοικιάζω με πολύ αργές ταχύτητες. Δηλαδη με τέτοιες ταχύτητες ενοικίασης θέλει να περιμένω 2.5 ωρες.
athlios Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Kι εγω που βγήκα μια βόλτα το απόγευμα' date=' τίποτα αδερφε. Κάπου έχουν φωλιά τώρα αυτά και μαζεύτηκαν.[/quote'] Σπίτι μου τις έχω μαζεψει. Θα κοβω εισητηρια απο Δευτερα.
angmar Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ειπα κι εγω μετά απο πόσο καιρό να δω μια ταινία, ε και πάω να την νοικιάσω, αλλά την νοικιάζω με πολύ αργές ταχύτητες. Δηλαδη με τέτοιες ταχύτητες ενοικίασης θέλει να περιμένω 2.5 ωρες. Κλαίω, παίζει να το κλέψω, αν θέλεις λεφτά, δε ξέρεις που μένω.
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ειπα κι εγω μετά απο πόσο καιρό να δω μια ταινία, ε και πάω να την νοικιάσω, αλλά την νοικιάζω με πολύ αργές ταχύτητες. Δηλαδη με τέτοιες ταχύτητες ενοικίασης θέλει να περιμένω 2.5 ωρες. Πάρε κι εσύ φόρα να δεις κάνα κωλί ρε.
Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Κλαίω, παίζει να το κλέψω, αν θέλεις λεφτά, δε ξέρεις που μένω. Κλέψε μωρέ, ξένοι είμαστε. Κλέψε.
angmar Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Κλέψε μωρέ, ξένοι είμαστε. Κλέψε. Ευχαριστώ, έκλεψα, έκλεψα.
Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Πάρε κι εσύ φόρα να δεις κάνα κωλί ρε. Αφου τα μάζεψε σπίτι του όλα ο άθλιος.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ποσο fail ειναι αυτο το 'φοδρες απεξω' design... Αλλη φορα όταν γκουγκλάρω θα ψάχνω για κατι καλύτερο...
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Είναι ένα θρεντ λίγο πιο πέρα που ένας τύπος ζητάει αντιπλημμυρική στολή (αμέ) σαν αυτή που φοράνε -get this- οι πυροσβέστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις