cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Και γαμάς τον τοίχο; Θα φανεί μέχρι το βράδυ Που ειναι ο κτουλου, ακομα φορα παιρνει ? Βασικά άφησα τα νάκια να βρω τι θα ρίξω, πάω σε λίγο πάλι να πάρω μια τζούρα πιπίνια που κάναν τα μπανάκια τους δροσίστηκαν και ανανεώθηκαν μπορει να ειναι στο τμημα για sexual harassment... Τόσο απέχω
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Κάηκα, σα μπαρμπούνι είμαι... Τα πιο υπουλα μπανακια για καψιμο ειναι το Μαιο γιατι δεν εχει ζεστη και ο ηλιος δεν σε καιει ιδιαιτερα ώστε να θελεις να προφυλαχτεις κατω απο μια ομπρέλα οπότε όλοι τότε την παθαίνουμε. Ομοιοπαθης btw.
athlios Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Σκατά στον ήλιο ρε. Πευκο με μπυριτσα αγγαλια και βουτια φου και φου.
athlios Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ. ομνομνομ. Τα 2 τυριά κατέβηκαν μόλις μενει αλλο 1 κατερινιωτικο πλας δώρο μια συμπολιτισα. καισυμουλες συνηθισμενη.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μια συνηθισμένη Κυριακή τελειώνει. Αχά. Οριστε ας σπασουμε λιγο τη μονοτονια. Ποια αλλη Κυριακη ειχες την ευκαιρια να ακουσεις κουρδικο χιπ χοπ; http://www.youtube.com/watch?v=jWwqeBLhdBI
YiN Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Οριστε ας σπασουμε λιγο τη μονοτονια. Ποια αλλη Κυριακη ειχες την ευκαιρια να ακουσεις κουρδικο χιπ χοπ; Μιλάμε ότι πήγα για καφέ στις 4.30 και γύρισα τώρα. Δεν έχεις ιδέα πόσα χρόνια έχω να το κάνω αυτό. Πολλές ανακατατάξεις σήμερα δεν ξέρω αν θα τις αντέξω με σαουντρακ το κουρδικό χιπ χοπ.
angmar Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Πολλές ανακατατάξεις σήμερα δεν ξέρω αν θα τις αντέξω με σαουντρακ το κουρδικό χιπ χοπ. Να πάμε σε κάτι πιο κλασικό μήπως; http://www.youtube.com/watch?v=AOzkN8dHnjk
YiN Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Ανοίγω τιβι να δω τα σχετικά. Γάτος χυμάει με μανία σε πολιτικό πρόσωπο στην τιβι. Νιώθω ολοκληρωμένη ως ελληνίδα πολίτης.
athlios Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Ντωμεταξύ, εδω και λιγες μερες άρχισε η κώφωση,το πρωι έβγαλα κ αίμα απταυτιά ξερωγώ οποτε σκεφτομαι μήπως θα ήταν καλο να βάλω τα άπαντα καρρα-γονιδη-πασχαλη-οικονομοπουλου στο αιφον μη γίνει καμια μαλακια και δε τους ξανακουσουμε.
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ντωμεταξύ, εδω και λιγες μερες άρχισε η κώφωση,το πρωι έβγαλα κ αίμα απταυτιά ξερωγώ οποτε σκεφτομαι μήπως θα ήταν καλο να βάλω τα άπαντα καρρα-γονιδη-πασχαλη-οικονομοπουλου στο αιφον μη γίνει καμια μαλακια και δε τους ξανακουσουμε. μαλιστα σκεψου να τους ακουσεις στον δρομο για το νοσοκομειο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις