Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μπαίνω σπιτι και ειναι η κουκαράτσα τέζα ανάσκελη,ισα ισα μια κεραία κουνάει.

Και την παίρνω με το φαράσι, την βγαζω μπαλκόνι, και της πετάω χλωρίνη. (αυτήν είχα εύκαιρη)

Σε εμενα μια εκανε τον ψοφιο κοριο και μολις παω να την πατησω ζωντανευει, ξερουν και να υποκρινονται πλεον οι καργιες :devil:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Και την παίρνω με το φαράσι, την βγαζω μπαλκόνι, και της πετάω χλωρίνη. (αυτήν είχα εύκαιρη)

LMAO Είχες όρεξη για βασανιστήρια, ή τρωγόσουνα κάπου να ξοδέψεις την χλωρίνη? =P Xαρτοπετσέτα, και κρααατς πολτοποίηση με το χεράκι την επόμενη φορά.

Δημοσ.

LMAO Είχες όρεξη για βασανιστήρια, ή τρωγόσουνα κάπου να ξοδέψεις την χλωρίνη? =P Xαρτοπετσέτα, και κρααατς πολτοποίηση με το χεράκι την επόμενη φορά.

ετσι οπως το ειδα αυτο για μια στιγμη διαβασα LUMO (lowest unoccupied molecular orbital) :fear: ειμαι σοβαρα ρε παιδια;

Δημοσ.

Yπαρχει κανεις που παιρνει τις κατσαριδες με την χαρτοπετσετα? Σιχαινομαι μονο που τις βλεπω, οχι να τις πιασω και με χαρτοπετσετες.

Δημοσ.

Yπαρχει κανεις που παιρνει τις κατσαριδες με την χαρτοπετσετα?

Με γυμνά χέρια, brutal καταστάσεις :devil:

Κρίμα που το διόρθωσες πάντως "τις κατσαρίδες με την κατσαρίδα" ήταν πιο καλό!!!!!!

Δημοσ.

Πάντα χαρτί χρησιμοποιώ. Παντόφλα όταν το χαρτί δεν είναι διαθέσιμο. Σε κάποια λίγα έκτακτα περιστατικά τις πήρε ο χάρος και με γυμνό χέρι.

Δημοσ.

Με γυμνά χέρια, brutal καταστάσεις :devil:

Κρίμα που το διόρθωσες πάντως "τις κατσαρίδες με την κατσαρίδα" ήταν πιο καλό!!!!!!

Ολα τα βλεπεις πια ! Ουτε ενα λαθος δεν μπορουμε να κανουμε :(

Δημοσ.

Καθόμουν κι έγραφα μουσική με σκοπό να μελοποιήσω το Πούσι Pussy του Καββαδία και μου βγήκε ΜΙΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Αλλά είναι τόσο τσίζι που θα το κρατήσω, σόρρυ Νίκο.

φιξντ

Δημοσ.

χημικος;

Οικονομολόγος :P

Και να είσαι σοβαρά απλά προσπάθησα να σε καθησυχάσω :devil:

Ολα τα βλεπεις πια ! Ουτε ενα λαθος δεν μπορουμε να κανουμε :(

Όλα τα βλέπω

Και την κατσαρίδα που κουνάει τις κεραίες της στο μπάνιο σου αυτή τη στιγμή :-D

Δημοσ.

Όλα τα βλέπω

Και την κατσαρίδα που κουνάει τις κεραίες της στο μπάνιο σου αυτή τη στιγμή :-D

Η καργια κοιμαται τωρα, το βραδυ ξυπναει και μου δυσκολευει την ζωη, παιζει να την κυνηγαω 2 νυχτες :devil:

Δημοσ.

Βάλε παγίδες, από αυτές που τρώει η μάνα και του παιδιού δεν δίνει (γιατί κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα). Αν δεν είναι τόσο πολλές ώστε να εμπίπτουν στην κατηγορία Πληγή του Φαραώ, 2-3 παγίδες τις κανονίζουν.

Δημοσ.
Σε κάποια λίγα έκτακτα περιστατικά τις πήρε ο χάρος και με γυμνό χέρι.

που μου θυμισε ενα καλο σκηνικο.Στην παλια μου δουλεια (ενα καταγωγιο κ μισο εντωμεταξυ, μια ερειπιο μοναδα για σχιζοφρενεις)ενα καλοκαιρι εκαναν παρτι οι κουκαρατσες.Σε καποια φαση οπως ημουν στο λαπτοπ βλεπω ξαφνικα μια στρατια απο 4-5 να σκανε μυτη ΠΑΝΩ στο γραφειο.Ε δεν ειχα κατι ευκαιρο και επρεπε να εβλεπες τον Τοξο να τις συνθληβει με γυμνα χερια σα να παιζει ντραμς.Τις κλαψαμε και τις 5...η δε 2 ηταν κατι γομαρια!!!Η μια εκ των οποιων μου εκανε κ κατι ταρζανιες και ειχε προλαβει να σκαρφαλωσει σχεδον μεχρι τον αγκωνα οσο τσακιζα τις αλλες!

Δημοσ.

που μου θυμισε ενα καλο σκηνικο.Στην παλια μου δουλεια (ενα καταγωγιο κ μισο εντωμεταξυ, μια ερειπιο μοναδα για σχιζοφρενεις)ενα καλοκαιρι εκαναν παρτι οι κουκαρατσες.Σε καποια φαση οπως ημουν στο λαπτοπ βλεπω ξαφνικα μια στρατια απο 4-5 να σκανε μυτη ΠΑΝΩ στο γραφειο.Ε δεν ειχα κατι ευκαιρο και επρεπε να εβλεπες τον Τοξο να τις συνθληβει με γυμνα χερια σα να παιζει ντραμς.Τις κλαψαμε και τις 5...η δε 2 ηταν κατι γομαρια!!!Η μια εκ των οποιων μου εκανε κ κατι ταρζανιες και ειχε προλαβει να σκαρφαλωσει σχεδον μεχρι τον αγκωνα οσο τσακιζα τις αλλες!

oh yeah!

http://www.youtube.com/watch?v=JwtjtZcafU0

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...