Marria Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Και μπαίνω σπιτι και ειναι η κουκαράτσα τέζα ανάσκελη,ισα ισα μια κεραία κουνάει. Και την παίρνω με το φαράσι, την βγαζω μπαλκόνι, και της πετάω χλωρίνη. (αυτήν είχα εύκαιρη) Σε εμενα μια εκανε τον ψοφιο κοριο και μολις παω να την πατησω ζωντανευει, ξερουν και να υποκρινονται πλεον οι καργιες
scullyist Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Και την παίρνω με το φαράσι, την βγαζω μπαλκόνι, και της πετάω χλωρίνη. (αυτήν είχα εύκαιρη) LMAO Είχες όρεξη για βασανιστήρια, ή τρωγόσουνα κάπου να ξοδέψεις την χλωρίνη? =P Xαρτοπετσέτα, και κρααατς πολτοποίηση με το χεράκι την επόμενη φορά.
evabb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 LMAO Είχες όρεξη για βασανιστήρια, ή τρωγόσουνα κάπου να ξοδέψεις την χλωρίνη? =P Xαρτοπετσέτα, και κρααατς πολτοποίηση με το χεράκι την επόμενη φορά. ετσι οπως το ειδα αυτο για μια στιγμη διαβασα LUMO (lowest unoccupied molecular orbital) ειμαι σοβαρα ρε παιδια;
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ειμαι σοβαρα ρε παιδια; Όχι και εγώ το ίδιο διάβασα.
Marria Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Yπαρχει κανεις που παιρνει τις κατσαριδες με την χαρτοπετσετα? Σιχαινομαι μονο που τις βλεπω, οχι να τις πιασω και με χαρτοπετσετες.
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Yπαρχει κανεις που παιρνει τις κατσαριδες με την χαρτοπετσετα? Με γυμνά χέρια, brutal καταστάσεις Κρίμα που το διόρθωσες πάντως "τις κατσαρίδες με την κατσαρίδα" ήταν πιο καλό!!!!!!
scullyist Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Πάντα χαρτί χρησιμοποιώ. Παντόφλα όταν το χαρτί δεν είναι διαθέσιμο. Σε κάποια λίγα έκτακτα περιστατικά τις πήρε ο χάρος και με γυμνό χέρι.
Marria Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Με γυμνά χέρια, brutal καταστάσεις Κρίμα που το διόρθωσες πάντως "τις κατσαρίδες με την κατσαρίδα" ήταν πιο καλό!!!!!! Ολα τα βλεπεις πια ! Ουτε ενα λαθος δεν μπορουμε να κανουμε
arxaggelos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καθόμουν κι έγραφα μουσική με σκοπό να μελοποιήσω το Πούσι Pussy του Καββαδία και μου βγήκε ΜΙΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Αλλά είναι τόσο τσίζι που θα το κρατήσω, σόρρυ Νίκο. φιξντ
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 χημικος; Οικονομολόγος Και να είσαι σοβαρά απλά προσπάθησα να σε καθησυχάσω Ολα τα βλεπεις πια ! Ουτε ενα λαθος δεν μπορουμε να κανουμε Όλα τα βλέπω Και την κατσαρίδα που κουνάει τις κεραίες της στο μπάνιο σου αυτή τη στιγμή
Marria Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Όλα τα βλέπω Και την κατσαρίδα που κουνάει τις κεραίες της στο μπάνιο σου αυτή τη στιγμή Η καργια κοιμαται τωρα, το βραδυ ξυπναει και μου δυσκολευει την ζωη, παιζει να την κυνηγαω 2 νυχτες
arxaggelos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Βάλε παγίδες, από αυτές που τρώει η μάνα και του παιδιού δεν δίνει (γιατί κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα). Αν δεν είναι τόσο πολλές ώστε να εμπίπτουν στην κατηγορία Πληγή του Φαραώ, 2-3 παγίδες τις κανονίζουν.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Σε κάποια λίγα έκτακτα περιστατικά τις πήρε ο χάρος και με γυμνό χέρι. που μου θυμισε ενα καλο σκηνικο.Στην παλια μου δουλεια (ενα καταγωγιο κ μισο εντωμεταξυ, μια ερειπιο μοναδα για σχιζοφρενεις)ενα καλοκαιρι εκαναν παρτι οι κουκαρατσες.Σε καποια φαση οπως ημουν στο λαπτοπ βλεπω ξαφνικα μια στρατια απο 4-5 να σκανε μυτη ΠΑΝΩ στο γραφειο.Ε δεν ειχα κατι ευκαιρο και επρεπε να εβλεπες τον Τοξο να τις συνθληβει με γυμνα χερια σα να παιζει ντραμς.Τις κλαψαμε και τις 5...η δε 2 ηταν κατι γομαρια!!!Η μια εκ των οποιων μου εκανε κ κατι ταρζανιες και ειχε προλαβει να σκαρφαλωσει σχεδον μεχρι τον αγκωνα οσο τσακιζα τις αλλες!
pavlinda Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 που μου θυμισε ενα καλο σκηνικο.Στην παλια μου δουλεια (ενα καταγωγιο κ μισο εντωμεταξυ, μια ερειπιο μοναδα για σχιζοφρενεις)ενα καλοκαιρι εκαναν παρτι οι κουκαρατσες.Σε καποια φαση οπως ημουν στο λαπτοπ βλεπω ξαφνικα μια στρατια απο 4-5 να σκανε μυτη ΠΑΝΩ στο γραφειο.Ε δεν ειχα κατι ευκαιρο και επρεπε να εβλεπες τον Τοξο να τις συνθληβει με γυμνα χερια σα να παιζει ντραμς.Τις κλαψαμε και τις 5...η δε 2 ηταν κατι γομαρια!!!Η μια εκ των οποιων μου εκανε κ κατι ταρζανιες και ειχε προλαβει να σκαρφαλωσει σχεδον μεχρι τον αγκωνα οσο τσακιζα τις αλλες! oh yeah! http://www.youtube.com/watch?v=JwtjtZcafU0
Προτεινόμενες αναρτήσεις