eSATA Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Bitch Please.. Είχα πάει να δω το Ροδα τσάντα και κοπάνα και ήμουν εγώ και δυο φίλοι μου μόνο. Αίθουσα solo.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πρεπει να ηταν ρεκορ εισπράξεων τα 3 εισητηρια που κόπηκαν γι'αυτη τη παπαρια...
eSATA Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Οτι πουν τα χρωμοσωματα. Αν η παρακάτω δηλαδή έχει ανδρικά χρωμοσώματα πάει στις ανδρικές;
eSATA Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ισατααα βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia ΤΕΛ ΡΕεεε ^ Υποθετω πως ναι. Δεν θα χαλασει κανεναν.
athlios Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ψόφος στα ξυπνητηρια. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
gang Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ψόφος στα ξυπνητηρια. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia quotted for truth. I think i was hit by a train...
-nick- Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 http://www.facebook.com/pages/%CE%98%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-Psykovsky-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C/185926948163233
YiN Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Και δηλαδή είμαι σε δρόμο με προτεραιότητα. Και η άλλη πηγαίνει ανάποδα σε κάθετο στενό που έχει και στοπ. Και σταματάει. Και την ώρα που περνάω αποφασίζει να ξεκινήσει πάλι. Και ακούγεται ένα ωραιότατο ΜΠΑΜ, βγαίνω έξω και βλέπω το φτερό όλο μέσα. Και το κοιτάζει και μου λέει "δεν νομίζω ότι το έκανα εγώ αυτό". Δηλαδή, είμαστε σοβαροί;
Sellers Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Και δηλαδή είμαι σε δρόμο με προτεραιότητα. Και η άλλη πηγαίνει ανάποδα σε κάθετο στενό που έχει και στοπ. Και σταματάει. Και την ώρα που περνάω αποφασίζει να ξεκινήσει πάλι. Και ακούγεται ένα ωραιότατο ΜΠΑΜ, βγαίνω έξω και βλέπω το φτερό όλο μέσα. Και το κοιτάζει και μου λέει "δεν νομίζω ότι το έκανα εγώ αυτό". Δηλαδή, είμαστε σοβαροί; Ζει αυτή; Μεγάλη ζημιά σου έκανε?
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Και δηλαδή είμαι σε δρόμο με προτεραιότητα. Και η άλλη πηγαίνει ανάποδα σε κάθετο στενό που έχει και στοπ. Και σταματάει. Και την ώρα που περνάω αποφασίζει να ξεκινήσει πάλι. Και ακούγεται ένα ωραιότατο ΜΠΑΜ, βγαίνω έξω και βλέπω το φτερό όλο μέσα. Και το κοιτάζει και μου λέει "δεν νομίζω ότι το έκανα εγώ αυτό". Δηλαδή, είμαστε σοβαροί; το διαβαζω λεω ειναι πρωι πινω 2-3 τζουρες καφε οι λεξεις ειναι ακομα εκει φυσικα την βοηθας να το δει καλυτερα in other news ad for R&B cd...
YiN Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ζει αυτή; Μεγάλη ζημιά σου έκανε? Έζησε για να μου πει "δεν νομίζω ότι το έκανα εγώ αυτό". Ζημιά, ζημιά αλλά πληρώνει αυτή. Και λέω πάλι καλά που την είδα και πήγα να την αποφύγω αλλιώς θα με είχε ρίξει πάνω σε κανα παρκαρισμένο.
christiana78 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 YIN κάντην να χεστεί: Πάρε τηλ και πες-Με πονάει αφόρητα η μέση μου, ο αυχένας μου η πλάτη μου, ισα που περπατάω και ναι, είμαι σίγουρη οτι το έκανες εσύ αυτο.
YiN Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 YIN κάντην να χεστεί: Πάρε τηλ και πες-Με πονάει αφόρητα η μέση μου, ο αυχένας μου η πλάτη μου, ισα που περπατάω και ναι, είμαι σίγουρη οτι το έκανες εσύ αυτο. Μπα, το έχω βγάλει αυτό το απώθημένο όταν με είχε χτυπήσει πεζή ένας παππούς =ρ
FilipposMD Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Και δηλαδή είμαι σε δρόμο με προτεραιότητα. Και η άλλη πηγαίνει ανάποδα σε κάθετο στενό που έχει και στοπ. Και σταματάει. Και την ώρα που περνάω αποφασίζει να ξεκινήσει πάλι. Και ακούγεται ένα ωραιότατο ΜΠΑΜ, βγαίνω έξω και βλέπω το φτερό όλο μέσα. Και το κοιτάζει και μου λέει "δεν νομίζω ότι το έκανα εγώ αυτό". Δηλαδή, είμαστε σοβαροί; Πώς είχε στοπ, αφού πήγαινε ανάποδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις