alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ωπ, λάθος νήμα, συγγνώμη για την ενόχληση, σας αφήνω να συνεχίσετε. ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ, Ε!
status Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ, Ε! Ψιτ, δεν έχουμε πόρτα, την βγάλαμε για να περάσεις εσύ ρε κερατά.;ρ
status Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δεν είμαι κερατάς... έχω έμπειρη γυναίκα. Έτσι λένε όλοι οι κερατάδες;ρ
karabouzouk... Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Μπύρα time.. Και δε θέλω να ξαναδώ PHP και SQL μπροστά μου ποτέ...!!! Πάω να ξεχάσω....!!!! Οι σοφοί θα ακολουθήσουν τα βήματα μου!
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Οι τραβεστί πάνε σε αντρικές ή γυναικείες φυλακές; Οτι πουν τα χρωμοσωματα.
athlios Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ισατααα βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
YiN Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν είμαι κερατάς... έχω έμπειρη γυναίκα. Άστους να λένε καμάρι. Κλείδωσε το φόρουμ και πάμε για μπύρες.
karabouzouk... Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Απολύθηκες; Όχι ακόμα..! Αύριο μπορεί..! Πτυχιακή έκανα και τα είπα εν βρασμό ψυχής! Καληνύχτα!!
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πηγα να δω το oligarchy. Ειμασταν 13 ατομα στην αιθουσα, χωρις τους ταξιθέτες που προφανως δεν υπήρχαν. Παλι καλα που δεν μας ξέχασαν κλειδωμένους μεσα στην αιθουσα. Δημοκρατια δεν θέλατε; Θελο να αιποικυνονυσο με εναν ειπεφτινο του φωρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις