Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καθόμουν κι έγραφα μουσική με σκοπό να μελοποιήσω το Πούσι του Καββαδία και μου βγήκε ΜΙΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Αλλά είναι τόσο τσίζι που θα το κρατήσω, σόρρυ Νίκο.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αυτό δε το'χουν μελοποιήσει οι Rammstein;
insomniaK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Χώσε μία επικίλα με βιολιά και ντεθ φωνητικά εδώ, με 2-3 διαφορετικά τέμπη και ηλεκτρονικό οργκαν σε αυτό να γουστάρουμε: Without consideration, without pity, without shame they have built great and high walls around me. And now I sit here and despair. I think of nothing else: this fate gnaws at my mind; for I had many things to do outside. Ah why did I not pay attention when they were building the walls. But I never heard any noise or sound of builders. Imperceptibly they shut me from the outside world. Constantine P. Cavafy (1896)
-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 hm Δεν πρεπει να το ποσταρα αυτο ε Xibalba Population of our galaxy Population of our brain 100 billion stars in our galaxy 100 billion neurons in our brain What if whole galaxy dies? Won't all stars be gone dead? What if whole brain dies All neurons dead? Inexistence? Do you know people that believe in a next life but not a better life unlike weak christians a worse life even And how can that happen? How? Patience You have to wait dead Until your neurons form an equivalent consciousness Again Until the stars form an equivalent galaxy Again So be grateful Just to breath Because now you know what life is Tiny intervals of existence In between huge invervals
insomniaK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 και τώρα που το σκέφτομαι, σε δίγλωσσο ο ΚΠ, χτυπάει και γιουροβύζιον στο άνετο.
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Το πούστικο το κουνούπι με τσίμπησε σε 8 κομβικά σημεία λες και γνωρίζει Μουάι Τάι. Το καλύτερο σημείο είναι στο κάτω μέρος του ποδιού, ακριβώς πάνω απ' το σημείο που υπάρχει φλέβα. Μπράβο ρε κουνούπι.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Σαν σήμερα γεννήθηκε ένας μαθηματικός που τον βρίζουν όλοι οι μαθητές ανά την υφήλιο. Enter Pierre de Fermat. Που να δεις τι κάνουν με τον Fourier! Μόνο ο ιμσομνιακ Παίζει να τον συμπαθει...
alexzzz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 2 εβδομάδες άδεια... την Δευτέρα ήταν αργία... την Τρίτη είχα ρεπό... σήμερα έρχομαι στο γραφείο 9 παρά 10 και βρίσκω την εξώπορτα κλειδωμένη. Από αυτήν την πόρτα ποτέ δεν μας έδωσαν κλειδί και όλοι η πολυκατοικία λείπει διακοπές. Πήρα την αφεντικίνα μου τηλ και μου είπε ότι θα αργήσει γιατί είναι στο κέντρο και έχει να πάει τράπεζες. Πήγε να ρωτήσει αν θέλω να πεταχτώ να πάω να πάρω το κλειδί αλλά πριν προλάβει να το πει της είπα ότι πάω με τον συνάδελφο για καφέ, μόλις έρθει να μας πάρει τηλ. Αποτέλεσμα να μπω μόλις τώρα στο γραφείο... "ένα μπουρδέεε... ένα μπουρδέλο είμαστέεεεεε... ένα μπουρδέλο είμαστέεεεεε..."
andreapaog328 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Που να δεις τι κάνουν με τον Fourier! Μόνο ο ιμσομνιακ Παίζει να τον συμπαθει... τρου στορυ μπρο
evabb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Που να δεις τι κάνουν με τον Fourier! Μόνο ο ιμσομνιακ Παίζει να τον συμπαθει... αμαν πια, δεν βλεπετε ποσο διευκολυνει τα παντα ο μετασχηματισμος φουριε;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ρηπορτ ραιτινγκ..η καλυτερη μου μη χε..εχω ενα εντελως μασιβ το οποιο αμα το βγαλω λε πουλ η Ελλαδα στα καπακια κ επιστροφη στο νησι
Jonny Depp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς οι επιστήμονες δεν μπορούν να τυλίξουν τη Γη με μια μεζούρα για να την μετρήσουν
salliara Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Και μπαίνω σπιτι και ειναι η κουκαράτσα τέζα ανάσκελη,ισα ισα μια κεραία κουνάει. Και την παίρνω με το φαράσι, την βγαζω μπαλκόνι, και της πετάω χλωρίνη. (αυτήν είχα εύκαιρη) ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΕ. τι σκατα τον απεθαντο εχουνε
evabb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nLaY4aksfRo εδωσα ενα μαθημα σημερα και το περασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις