gang Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ενώ το ήξερα ότι το χρησιμοποιώ αρκετά σε άσχετες στιγμές, το παρατήρησα έντονα ενώ το πέταξα όταν μιλούσα πρόσφατα στα αγγλικά, σε μια συζήτηση...
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΕΙΤΕ OOT RADIO, Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΟ 3 Η ΩΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΚΟΥΜΠΙΑ, ΞΥΔΙΑ, ΚΑΠΟΤΕΣ, ΚΑΠΟΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ
gang Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μαλάκα μου να σε προσλάβω για pr να τρέχεις κάτι παρτάκια που έχω στα υπόψιν για Αθήνα;
Sellers Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΖΙΝ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ. ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ! ΝΑΙ!
YiN Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΖΙΝ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ. ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ! ΝΑΙ! Ολαρία ολαρά.
Pantelwolf Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Sellers δε φαντάζεσαι τι γίνεται στις σχολές από κοντοτζινοσορτοφορούσες φοιτήτριες αυτο τον καιρό
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 για γκόμενες λέτε; και πάνω που έκοψα τα μπατζάκια του παλιού μου τζην...
Sellers Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ολαρία ολαρά. Α μπράβο, κάτι τέτοιο. (όχι φυσικά. δεν ειμαι τέτοιος) Sellers δε φαντάζεσαι τι γίνεται στις σχολές από κοντοτζινοσορτοφορούσες φοιτήτριες αυτο τον καιρό Επιτέλους ρε πούστη μου. Πόσα χρονια περίμενα. Μια ηταν μόδα η ζώνη στην μέση, μια η μπότα έξω απο το παντελόνι, τώρα επιτέλους έγινε μόδα η μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου.
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Βρήκα τι θα ψηφίσω. Η Παράταξη “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” θεωρεί το Ιερατικό λειτούργημα ως το σπουδαιότερο επί γης έργο και ως συνεκτική δύναμη της υποστάσεως του Γένους μας και της διατηρήσεως εν ακμή του Έθνους μας. Συνεπώς είναι για μας πρώτη επιδίωξη το να εξασφαλίσουμε μισθό για τους Κληρικούς μας τέτοιον, ώστε να ζουν με αξιοπρέπεια Επιτέλους, μία παράταξη που σέβεται τους κληρικούς.
angmar Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Βρήκα τι θα ψηφίσω. Επιτέλους, μία παράταξη που σέβεται τους κληρικούς. έλα, αστειεύονται, δε παίζει να μιλάνε σοβαρά.
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μπα. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2iEH0c1pr3I Μ'αρεσουν. Μόλις έλαβαν δικαίως τη ψήφο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις