evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 ε και η πορδη ειναι η ριζα της evabebe τιναλεει. εχωοπουστης.εχω. εχεις οντως. πορδη για μυαλο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 θα τον βγαλει εξω σε λιγο και θα μας κοπανισει. ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ. Σ' αγαπώ, μη μου θυμώνεις. Λοιπόν. Λος πούλος. Χθες έλιωνα σε θαλασσάρες με βάρκες, στρώματα, μάσκες, βατραχοπέδιλα και μπαρακέτες και σήμερα ψάχνω στο νετ αν είμαι αρσενικό ή θηλυκό. Απότομο ποιοτικό ντάουγκρέηντ. Τα ξαναλέμε σε κανά μήνα. ΓΙΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΕΑΡΙΔΑ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΑΛΑΒΑΣΤΡΙΝΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΜΟΥ!
athlios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 εχεις οντως. πορδη για μυαλο. κλανω και μοιραζω γνωση. ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ. Σ' αγαπώ, μη μου θυμώνεις. Λοιπόν. Λος πούλος. Χθες έλιωνα σε θαλασσάρες με βάρκες, στρώματα, μάσκες, βατραχοπέδιλα και μπαρακέτες και σήμερα ψάχνω στο νετ αν είμαι αρσενικό ή θηλυκό. Απότομο ποιοτικό ντάουγκρέηντ. Τα ξαναλέμε σε κανά μήνα. trololol. μπουρπ.
black_widow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Τελικά το καλύτερο επάγγελμα πρέπει να είναι αστυνομικός/στρατιωτικός, λόγω της στολής. Τουλάχιστον δεν πρέπει να αναρωτιέσαι κάθε πρωί τι θα φορέσεις στη δουλειά. Τη στολή του αστυνομικού δε θα την έλεγα και ακριβώς βολική , άσε που πρέπει να είναι και στην τρίχα , σιδερωμένα καλά και δε συμμαζεύεται. Έχουν και ξούρα και να στρώσουν το μαλλί μέσα από αυτό το καπέλο πώς λέγεται τελοσπάντων. Είναι βολικό να έχεις στολή εργασίας. Αρκεί να μη στη χρεώνουν από το μισθό , να μη σου δίνουν μόνο ένα κομμάτι ( και είσαι πλύνε και βάλε συνέχεια ) και να έχουν νούμερα για νορμάλ ανθρώπους ( όχι να χωράει άλλος ένας άνθρωπος μέσα ). Και να είναι εύκολη για σιδέρωμα. Και γλιτώνεις και έξοδα από ψώνια για ρούχα που μπορεί να μη φοράς στην καθημερινή σου ζωή αλλά υπάρχει dress code και πρέπει να τα αγοράσεις.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Είχα βρει κάποτε στη Δανία και online, όχι τοίχου όμως, κομοδίνου. Ξες, στάζει απ' το κομοδίνο. Εχουμε λινκ;
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Με μια γρήγορη βρήκα αυτό, δε θυμάμαι αν ήταν αυτό που είχα βρει και τότε.
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Τη στολή του αστυνομικού δε θα την έλεγα και ακριβώς βολική , άσε που πρέπει να είναι και στην τρίχα , σιδερωμένα καλά και δε συμμαζεύεται. Έχουν και ξούρα και να στρώσουν το μαλλί μέσα από αυτό το καπέλο πώς λέγεται τελοσπάντων. Είναι βολικό να έχεις στολή εργασίας. Αρκεί να μη στη χρεώνουν από το μισθό , να μη σου δίνουν μόνο ένα κομμάτι ( και είσαι πλύνε και βάλε συνέχεια ) και να έχουν νούμερα για νορμάλ ανθρώπους ( όχι να χωράει άλλος ένας άνθρωπος μέσα ). Και να είναι εύκολη για σιδέρωμα. Και γλιτώνεις και έξοδα από ψώνια για ρούχα που μπορεί να μη φοράς στην καθημερινή σου ζωή αλλά υπάρχει dress code και πρέπει να τα αγοράσεις. Σωστά όλα τα παραπάνω, αλλά μόνο ένα πράγμα είχα στο μυαλό. Ότι δεν θα τρώω χρόνο στο να σκέφτομαι και θα κοιμάμαι περισσότερο.
Toufas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μολις ειδα οτι ενα site εχει κλεψει μερικα απο τα περσινα αστεια μου! Ειμαι διασημος? http://simplymalesolutions.com/handy_hints.html
black_widow Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Σωστά όλα τα παραπάνω, αλλά μόνο ένα πράγμα είχα στο μυαλό. Ότι δεν θα τρώω χρόνο στο να σκέφτομαι και θα κοιμάμαι περισσότερο. Ε μα πόσο σκέψη θες πια ; Έχεις αυστηρό dress code στη δουλειά ; Κλασσικά μονόχρωμα παντελόνια που συνδυάζονται εύκολα με μπλουζάκια all the way. Έχω και μερικά καθημερινά φορέματα για τις δύσκολες ώρες που νιώθω ότι δεν έχω τίποτα να βάλω . Πρέπει να πάρω μερικά μπλουζάκια σεμνά γαμώτο Πάντως μία απλή μπλουζίτσα εταιρική θα ήταν πολύ βολική γαμώτο , τη συνδυάζεις εύκολα με ένα παντελονάκι και ένα απλό παπουτσάκι και έξω από την πόρτα . Και πολύ λιγότερο πλυντήριο και σίδερο , απλά πράγματα . Και ψωνίζεις ό,τι ρούχα γουστάρεις εσύ , όχι να έχεις να σκέφτεσαι ότι πρέπει να πάρεις και για τη δουλειά .
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Που να πας βρε αμπαλε είπα και εγώ δεν θα το σχολιάσεις... ου ρε
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ε μα πόσο σκέψη θες πια ; Έχεις αυστηρό dress code στη δουλειά ; Κλασσικά μονόχρωμα παντελόνια που συνδυάζονται εύκολα με μπλουζάκια all the way. Έχω και μερικά καθημερινά φορέματα για τις δύσκολες ώρες που νιώθω ότι δεν έχω τίποτα να βάλω . Πρέπει να πάρω μερικά μπλουζάκια σεμνά γαμώτο Πάντως μία απλή μπλουζίτσα εταιρική θα ήταν πολύ βολική γαμώτο , τη συνδυάζεις εύκολα με ένα παντελονάκι και ένα απλό παπουτσάκι και έξω από την πόρτα . Και πολύ λιγότερο πλυντήριο και σίδερο , απλά πράγματα . Και ψωνίζεις ό,τι ρούχα γουστάρεις εσύ , όχι να έχεις να σκέφτεσαι ότι πρέπει να πάρεις και για τη δουλειά . Η μεγαλυτερη καταθλιψαρα να πουμε ειναι το ντρες κοντ που εχω στην δουλεια μου.Οι παπαρες επαναφεραν την γραβατα υποχρεωτικη για αντρες.Σκεφτομαι να δηλωσω παραιτηση.Δεν γινεται να φοραω γραβατα καθημερινα.Εχω κ ενα γκεικο ιματζ να διατηρησω.Ελεος να πουμε.Τουλαχιστον εκδικουμαι με τις απανωτες μοβ-ροζ-λαχανι γυαλιστερες μου.Οχι κ να καταρακωνουν εναν ολοκληρο Τοξο να πουμε.Που βαδιζουμε?Που?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 φυσικα παιζουν κ τα ψιλοκρα κολλητα πουκαμισακια,αλλα στα αρχιδια μου
status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Σαν σήμερα γεννήθηκε ένας μαθηματικός που τον βρίζουν όλοι οι μαθητές ανά την υφήλιο. Enter Pierre de Fermat.
Προτεινόμενες αναρτήσεις