Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Επειδη ξερω πως σας νοιαζει, το πρωτο pitchαρισμα ηταν καλο. Εχω μια βδομαδα για να παρουσιασω menu.
Pantelwolf Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ΜΑ ΤΟ ΔΙΑ. ΝΕΟ ΣΤΡΩΜΑ. προβλέπεται ουμπερ υπνος το βραδυ. Και εκει στην αλλαγη εβγαλα το πριζακι του ρουτερ καταλαθος και εφαγα 5 λεπτα να ψαχνω τι εχει το ρημαδι.
athlios Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ταμτιριρι . Ποσταρω απτη χεστρα. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
alexzzz Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Η στιγμή που ενώνεις όοοοοοοολα τα κομμάτια ενός εντελώς διαλυμένου laptop και δουλεύει σωστά και μονολογείς "σώπα ρε πούστη; δούλεψε"
athlios Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μα ποιος είμαι; Ο οδοστρωτήρας ρε πούστη;; βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
gang Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Η στιγμή που ενώνεις όοοοοοοολα τα κομμάτια ενός εντελώς διαλυμένου laptop και δουλεύει σωστά και μονολογείς "σώπα ρε πούστη; δούλεψε" true. Ειδικά αν είναι HP. μπες να ακούσεις τώρα κανα σωστό τραγούδι.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Στον αντιποδα αυτου που λεει ο alexzzz Η στιγμη που φλασαρεις το κινητο σου σε μια στανταρ διαδικασια και περιμενεις χαρουμενος να ανοιξει και αυτο κολλαει σε bootloop και μονολογεις "γαμω το φελεκι μου τι τα θελα τα φλασαρισματα βραδιατικα!"
alexzzz Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Στον αντιποδα αυτου που λεει ο alexzzz Η στιγμη που φλασαρεις το κινητο σου σε μια στανταρ διαδικασια και περιμενεις χαρουμενος να ανοιξει και αυτο κολλαει σε bootloop και μονολογεις "γαμω το φελεκι μου τι τα θελα τα φλασαρισματα βραδιατικα!" ιν γιο φεϊς... για αυτό odin και original gs2 gingerbread rom είναι μόνιμα στην επιφάνεια εργασίας
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γαμωτο ε, παντα κραταω nandroid πριν φλασαρω, αλλα σκεφτηκα πως ημουν πολυ pro αφου εχω λιωσει στα φλασαρισματα για να παει κατι σταβα. Και φυσικα πηγε! Και παιζει να εχω χασει κατι σημειωσεις που ηθελα. Αμα ξαναφλασαρω να με χεσετε. Πα να δω μπας και το σωσω
alexzzz Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ζώνη, κράνος, προφυλακτικά, backup και αποσμητικό στο αμάξι... βασικές αρχές
Pantelwolf Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 10 κιλά κοκορέτσι και 5 κιλά κοντοσούβλι αυτή τη στιγμή στο μπαλκόνι μου για να ψηθούν αυριο πρωί. ΙΝ ΓΙΟΡ ΦΕΗΣ. η μέρα πάει από το καλό στο καλύτερο.
alexzzz Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 η μέρα πάει από το καλό στο καλύτερο. έφαγε και γκολ η Γιουναϊτεντ... όλα καλά
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ρε σεις οι τεχνολογικοί μιας και σας βρίσκω μαζεμένους, ξέρετε καμιά καλή περίπτωση για online backup ; Είχα ακούσει για το mail αλλά στο yahoo πχ δεν βλέπω να γίνεται γιατί επισυνάπτονται μόνο αρχεία και όχι φάκελοι ολόκληροι. Κάτι μούπαν για dropbox αλλά αυτό λέει κατεβάζεις κουτί για να το έχεις στο κινητό, στον υπολογιστή κτλ. Εγώ θέλω εξολοκλήρου online. Κανα - δυο giga θέλω όχι πολύ, καμιά ιδέα;
gang Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 10 κιλά κοκορέτσι και 5 κιλά κοντοσούβλι αυτή τη στιγμή στο μπαλκόνι μου για να ψηθούν αυριο πρωί. ΙΝ ΓΙΟΡ ΦΕΗΣ. η μέρα πάει από το καλό στο καλύτερο. μπιφτέκια, σουβλάκια, πανσέτες, λουκάνικα, μπριζολίδια έσω έτοιμα για το αυριανό τσιμπούσι. I love πρωτομαγιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις