YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Βάζεις κατσεαπ στα φασολάκια; Όχι αλλά τις πατάτες μου δεν έχω πρόβλημα να τις βουτήξω σε διαφορετικές ΣΩΣ. Get my gist?
leftermann Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Τώρα σοβαρά, λέτε ΣΩΣ το τζατζίκι;;;; ΓΔΦ;;; Πλλλάκα με κάνεις;
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Σοστακόβιτς Πωωω τι είπες έχω καιρό να ακούσω πωωωω βάζω ΤΩΡΑ
insomniaK Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 στατε, αυτό που σου λέει η Yin, γενικεύεται κιόλας, να πχ: 1. Μέχρι να τον φας από τογκώλο, μη μιλάς για σεχ ή 2. μέχρι να φας ένα μαλάκα, μη μιλάς για την αρετή της υπομονής... Και πάει λέγοντας. Στάτε γω σε στηρίζω, θα επισημάνω πως είσαι φοιτητής και ήδη έμμεσα στο προηγούμενο μήνυμα σου έχεις παραδεχτεί ότι τη λερώνεις την πίτα σου, με αλοιφές.
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Τώρα σοβαρά, λέτε ΣΩΣ το τζατζίκι;;;; ΓΔΦ;;; Πλλλάκα με κάνεις; Όχι. Το λέμε τζατζίκι απλώς.
status Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ρε στόκε Κρητικέ. Αλήθεια, έχετε δοκιμάσει να επαλείψετε στόκο στην πίτα; ;ρ Όχι αλλά τις πατάτες μου δεν έχω πρόβλημα να τις βουτήξω σε διαφορετικές ΣΩΣ. Get my gist? Ναι μωρέ, αλλά είπαμε, το σημαίνον είναι εκτός.;ρ
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 2. μέχρι να φας ένα μαλάκα, μη μιλάς για την αρετή της υπομονής... Έλα μωρέ, ποιος δίνει σημασία στους μαλάκες.
pappous_soulis Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Έλα μωρέ, ποιος δίνει σημασία στους μαλάκες. Τα media.
status Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Τώρα σοβαρά, λέτε ΣΩΣ το τζατζίκι;;;; ΓΔΦ;;; Πλλλάκα με κάνεις; Όχι, αλλά απορώ πως δεν το λέτε εσείς.;ρ στατε, αυτό που σου λέει η Yin, γενικεύεται κιόλας, να πχ: 1. Μέχρι να τον φας από τογκώλο, μη μιλάς για σεχ ή 2. μέχρι να φας ένα μαλάκα, μη μιλάς για την αρετή της υπομονής... Και πάει λέγοντας. Στάτε γω σε στηρίζω, θα επισημάνω πως είσαι φοιτητής και ήδη έμμεσα στο προηγούμενο μήνυμα σου έχεις παραδεχτεί ότι τη λερώνεις την πίτα σου, με αλοιφές. Για αυτό σε αγαπάω εσένα.;Ρ
insomniaK Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 btw, γράψε τίποτα στο blog σου, να χω να διαβάζω στο γραφείο αύριο. ^ @Yin Και να μην είναι ποίηση, σαν τον τρολομόδιστρο.
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 btw, γράψε τίποτα στο blog σου, να χω να διαβάζω στο γραφείο αύριο. ^ @Yin Έχω ένα ποστ παλιό. "Εκείνος ο μαλάκας" λέγεται.
sabpaxa Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 http://broadbandtest.eett.gr/ έχω τιγκάρει όμως από φίλους και δε μου δίνω σημασία Σε καταλαβαίνω. Ούτε εγώ με συμπαθώ. αυτά παιδιά,χωρίς να θέλω,να σας προσβάλω...είναι κλεμμένα από τον νίκότσ είμαι φαν ναούμε,μη το πάρετε στραβά
Προτεινόμενες αναρτήσεις