Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευελπιστώ να ανέβουν κόμπο με το γκομενάκι του και ας σου φέρουν και το γατί. Πέτυχα και τον λέφτερ χθές.. ίσα που τον προλαβαίνουμε για τσιπουροντού.

Λοιπόν κοίταξε να δεις. Έχω πολλές φωτογραφίες σου. Σ'εχω από τα @@ κοινώς. Ανακάλεσε αμέσως αλλιώς θα αρχίσω να τις ποστάρω μία μία.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ελα μου ντε....δεν ξερω που να ποσταρω...ειμαι σε διλημα,περιμενω την αποφαση σας,στο αλλο οοτ :confused:

Eχ, εδώ έχει υλικό για πέσιμο εκεί μπορούμε να λέμε για τα νύχια μας. Να στο κάνω λιανά. Εσύ αποφασίζεις.

Δημοσ.
Εσύ αποφασίζεις.

Ειμαι σε διλημα...ας αποφασισει το κοινο.Αν αυτο το ποστ μου ψηφιστει με ενα καλο κονσενσους να παρω λε πουλ απο εδω τοτε θα ποσταρω αποκλειστικα στο αλλο.

Για να με βοηθησετε να βγω απο το διλλημα ζητω απο τους αρρενες να δωσουν + στο παρον ποστ εαν θελουν να την κανω οριστικα.Εαν παρω εναν καλο αριθμο ψηφων...πχ μινιμουμ 20...τοτε ΥΙΝ θα σας λεω για τα νυχια μου. :mrgreen:

Κυριοι ψηφιστε!Εσεις αποφασιζετε!!

Δημοσ.

Ήρθε ο imac. Τον ανοίγω, τον βάζω στο γραφείο, βάζω το καλώδιο του στο ρεύμα και παφ... έπεσαν όλες οι ασφάλειες στο σπίτι. Δοκιμή εκ νέου με το ίδιο αποτέλεσμα. Τελικά έφταιγε το καλώδιο.

Ανοίγω το μηχάνημα και εκ θαύματος δεν βρίσκει το ασύρματο mighty mouse... έπρεπε να συνδέσω άλλο usb πρώτα για να σετάρω το καινούριο.

mac out of the box my ass

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...