Pantelwolf Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Σήμερα στη δουλειά φωτοσυνέθετα έξω από το γραφείο από τη στιγμή που πήγα μέχρι και που έφυγα. Achievement unlocked: Go to work and don't even sit on your desk.
athlios Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Παπιες. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
black_widow Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Σήμερα στη δουλειά φωτοσυνέθετα έξω από το γραφείο από τη στιγμή που πήγα μέχρι και που έφυγα. Achievement unlocked: Go to work and don't even sit on your desk. Και άλλοι παίρνουν και δουλειά για το σπίτι ... εσύ την ξεχνάς πάνω στο γραφείο του και φεύγεις. Πλάκα κάνεις !
athlios Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Double blind πριν το φλοπ... Τα πεταμε και τρεχουμε... βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
Ntinaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 θα βαλω μπλανκο στην οθονη να μη βλεπω τις διαφημισεις του ινσομνια με τους πασοκους
gang Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Αααα καλά Gang, καλά κρασιά στην άκρη του κόσμου. μαααάλιστα. Έγινε και το Αιγάλεω η άκρη του κόζμου. Εχεις εμβολιαστει για κιτς και τρεντυ φανταζομαι? Σορρυ μειτ δεν το πιασα το λογοπαίγνιο... Ποια χυλόπιτα ρε συ Λούσι? Τεχνικό είναι το ζήτημα. Εξάλλου αν δεν τελειώσω με την αλογόφατσα ο καθηγητής θα με κάνει κρεατόπιτα με χυλό.... Μια που κάνουν την κουτσουκέλα και μια που αμέσως ψάχνουν για δικαιολογίες...
insomniaK Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 #jazz fest, week 1, day 1, Πάω να πεθάνω σε κάποιο stage, κολυμπώντας στον αέρα, παρέα με μια λευκή αρκούδα.
pappous_soulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ούτε εσένα σε πιάνω... xplain http://www.youtube.com/watch?v=gEuw2mgLRuQ
Praetorianos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Πλάκα κάνεις ! Δυστυχώς τσου. Και νόμιζα οτι θα τα βρω online αλλά @@. Έβαλα λυτούς και δεμένους να βρω τα τηλέφωνα, αλλά αν ήμουν στη θέση του, ούτε καν.
YiN Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δυστυχώς τσου. Και νόμιζα οτι θα τα βρω online αλλά @@. Έβαλα λυτούς και δεμένους να βρω τα τηλέφωνα, αλλά αν ήμουν στη θέση του, ούτε καν. Πσσστ. Μην είσαι χαζός. Τράβα στο γραφείο του τη Δευτέρα και πες ότι ωπ χίλια συγγνώμη κτλ και ξαναζήτα τα στοιχεία. Αν έχει γραμματέα δεν θα χρειαστεί καν να τον απασχολήσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέρες! Σήμερα βαριέμαι οικτρα, είμαι στη δουλειά, δεν κινείται τίποτα, έχω λιώσει στο Draw Something και νομίζω πως θα προτιμουσα να ήμουν για καφέ η στο κρεβάτι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις