evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πήζει κανένας άλλος με εργασία Παρασκευή βράδυ ή μόνο εγώ? Να μοιραστώ μαζί σας και το πιο πρόσφατο άχρηστο πράγμα που έφτιαξα εκτός σχολής. Ευχαριστώ το BBC για την έμπνευση, λέμε τώρα... Στο χέρι με πινέλο και ένα κομμάτι ξύλο διψας να ακουσεις καλα λογια; :P
gang Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πήζει κανένας άλλος με εργασία Παρασκευή βράδυ ή μόνο εγώ? Να μοιραστώ μαζί σας και το πιο πρόσφατο άχρηστο πράγμα που έφτιαξα εκτός σχολής. Ευχαριστώ το BBC για την έμπνευση, λέμε τώρα... Στο χέρι με πινέλο και ένα κομμάτι ξύλο πςςςςςςςςς. Ωραίο ωραίο. Κατά τα άλλα μάλλον μόνη σου πήζεις.
Traumatias Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 διψας να ακουσεις καλα λογια; :P Τι λέμε τώρα πςςςςςςςςς. Ωραίο ωραίο. Κατά τα άλλα μάλλον μόνη σου πήζεις. Με εκνευρίζεις κι άλλο Αυτά παθαίνει κανείς όταν τα αφήνει όλα για το ΣΚ....
gang Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Με εκνευρίζεις κι άλλο Αυτά παθαίνει κανείς όταν τα αφήνει όλα για το ΣΚ.... Από αύριο αρχίζει σ/κ. Για σήμερα έλεγα για ρακί/κρασί. Θα έρθεις;
Traumatias Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Από αύριο αρχίζει σ/κ. Για σήμερα έλεγα για ρακί/κρασί. Θα έρθεις; Γιατί παίζεις με τον πόνο μου??? Θα κατέβεις κέντρο εε? Εξάρχεια??? Ευα θενκς
gang Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Θα κατέβεις κέντρο εε? Εξάρχεια??? Αν δεν βρω Αιγάλεω στον πεζόδρομο που γίνεται σφαγή, θα πάω προς τα κει. Πες γρήγορα, φεύγω σε 5΄
Traumatias Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Που να βγεις Αιγάλεω ρε συ, στο κέντρο είναι ωραία τέτοιες μέρες. Τι πάει να πει σε 5'? Ούτε να ντυθώ δεν προλαβαίνω σε 5.
gang Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Που να βγεις Αιγάλεω ρε συ, στο κέντρο είναι ωραία τέτοιες μέρες. Τι πάει να πει σε 5'? Ούτε να ντυθώ δεν προλαβαίνω σε 5. Έρχεσαι όταν ετοιμαστείς. Αν είναι pm με το τηλ σου. Θα μπω σε λιγο internet πάλι. Κατά τα άλλα έχε το νου σου αυτότο σποτ για τέτοια φάση που σου λέω
Traumatias Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μετά από πόση ώρα ενασχόληση με την αλογόφατσα της Kollwitz οι αντιστάσεις μου έχουν πέσει πάρα πολύ. Αααα καλά Gang, καλά κρασιά στην άκρη του κόσμου.
-nick- Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αν δεν βρω Αιγάλεω στον πεζόδρομο που γίνεται σφαγή, θα πάω προς τα κει. Εχεις εμβολιαστει για κιτς και τρεντυ φανταζομαι?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πω, από τον πολύ ψεκασμό το νήμα έφτασε στον κινηματογράφο.
insomniaK Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τα μικροκύματα διαπερνούν τα σύννεφα, δεν ανακλάνονται (αυτό το πήρα από προηγούμενο μήνυμα), για αυτό και τα μικροκύματα ειναι διαδεδομένα στουσ δορυφόρους, εκτός απο την αριστερή πλευρά της s band, αλλά εκεί μιλάμε για άλλη τάξη μεγέθους με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέγεθος των πομπών και των "θυμάτων". Έγραψα, αλλά κλειδώθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις