Chrisxxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Έβγαλα και σήμερα το πρόγραμμα της προπόνησης αλλά παραλίγο να λιποθυμήσω από την κούραση και την ζέστη... ανάσα δεν μπορούσα να πάρω. Το αγαλματένιο μου κορμί απαιτεί θυσίες. Και γω σκεφτομουν να ξαναπαω μπασκετ στην προετοιμασια μονο και μονο για το τρεξιμο.. Εβγαλα το ζεσταμα, 6 γύροι γυρω απο το γήπεδο και τις διατασεις μετα, ουτε λόγος για τα σπριντ, τα 400ρια και το αλλο 15λεπτο τρέξιμο που ακολουθούσε. Επίσης έχω την εντυπωση ότι ρουφηξα όλο το οξυγόνο ενώ όταν σοριάστηκα στο έδαφος ψιθύριζα ότι θα πεθάνω Γερασαμε Αλέκο, σου προτείνω να μάθεις μπιρίμπα είναι πολύ πιο ασφαλές αθλημα. δε μου φαινεσαι για γυναικα Να την ψάξουμε απο κατω να δουμε!
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 δε μου φαινεσαι για γυναικα Δεν είμαι και πολύ.
pavlinda Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δεν είμαι και πολύ. εξαρταται. στην εχει πεσει ο archer?
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 εξαρταται. στην εχει πεσει ο archer? Μόνο η Γιν μου την πέφτει.
Sarandis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 "πάμε μάνα μου στο τατουατζίδικο να σου κάμω δώρο μπλα μπλα μπλα" εμενα ποια θα μου κανει τετοιο δωρο να την παντρευτω επιτοπου;
alexzzz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Και γω σκεφτομουν να ξαναπαω μπασκετ στην προετοιμασια μονο και μονο για το τρεξιμο.. Εβγαλα το ζεσταμα, 6 γύροι γυρω απο το γήπεδο και τις διατασεις μετα, ουτε λόγος για τα σπριντ, τα 400ρια και το αλλο 15λεπτο τρέξιμο που ακολουθούσε. Επίσης έχω την εντυπωση ότι ρουφηξα όλο το οξυγόνο ενώ όταν σοριάστηκα στο έδαφος ψιθύριζα ότι θα πεθάνω Γερασαμε Αλέκο, σου προτείνω να μάθεις μπιρίμπα είναι πολύ πιο ασφαλές αθλημα. Κάθε αρχή και δύσκολη. Η μαλακία είναι ότι ζορίζω πολύ τον εαυτό μου να ακολουθήσω τον ρυθμό των παικτών ενώ έχω να τρέξω κάνα 2 χρόνια και έχω τόσα κιλά παραπάνω. Άλλη μαλακία είναι οι ασκήσεις με την μπάλα όπου δεν κοντρολάρω τον ρυθμό μου και τα δίνω όλα με αποτέλεσμα να ψοφάω στο 10λεπτο. Τον χειμώνα θα γραφτώ σε γυμναστήριο που θα είναι πιο ανθρώπινοι οι ρυθμοί.
athlios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δε θα μιλήσω γαμώ το κερατό μου. Δε θα μιλήσω. Για πες να δουμε τι θα πεις δηλαδη. Οχι πες.
pavlinda Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μόνο η Γιν μου την πέφτει. archer=τοξοβολος. ε τοτε εισαι σιγουρα γυναικα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 εμενα ποια θα μου κανει τετοιο δωρο να την παντρευτω επιτοπου; Γιν! Κι άλλος άρρωστος. Γίναμε 3. Έντιτ: δεν είναι άρρωστος αυτός με τον σαλβαδόρ, αλλά με τα ταττού. Διαβάζω κάπως απρόσεχτα σήμερα. Δε θα μιλήσω γαμώ το κερατό μου. Δε θα μιλήσω. Ποιος σε πείραξε να τον μακελέψω. archer=τοξοβολος. ε τοτε εισαι σιγουρα γυναικα. Ξέρω ποιος είναι ο archer. Αλλά η συνεπαγωγή δεν στέκει, καθώς υπονοεί ότι ο τοξοβόλος την έχει πέσει σε όλα τα αρσενικά του φόρουμ.
YiN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μοσκίτω εννοεί ότι αφού στην πέφτω είσαι σίγουρα γκόμενα. Επίσης οι υπόλοιποι δεν μιλάτε γιατί περιμένετε σοου κουφάλες. Αυτό κάνετε.
athlios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 κατατααλλα τα λέμε πάω για μπάλα.. Που να πας βρε αμπαλε Μοσκίτω εννοεί ότι αφού στην πέφτω είσαι σίγουρα γκόμενα. Επίσης οι υπόλοιποι δεν μιλάτε γιατί περιμένετε σοου κουφάλες. Αυτό κάνετε. Ε ποσοι να περιμενουν μωρε. ΑΝΤΕ ριχτο. τιμαλασιαεκανες.
YiN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Που να πας βρε αμπαλε Ε ποσοι να περιμενουν μωρε. ΑΝΤΕ ριχτο. τιμαλασιαεκανες. Δεν έκανα μαλακία, ήμουν έτοιμη να απαντήσω στην Παυλίνα.
Toufas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Εγω δεν ειμαι σιγουρος μοσκιτο. Θα σε ψαξω με τον συνεργατη μου dr. gollum την επομενη φορα στο σπιτι της τρελλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις