Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 γιατί ρίσκο?
insomniaK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Συμβουλή προς yin: ποτέ δεν πάμε σε συνέδριο στη χώρα που κατοικούμε. Βρες ένα αντίστοιχο στο Τόκυο, στη Μόσχα, στο Ριο, στη Βαρκελώνη βρε αδερφή.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εννοώ, μήπως αρχίσουν να σου έρχονται τίποτε spam, είχα δώσει email σε ένα πολύ φιλότιμο indie, τους χάκαραν κάποια στιγμή και από τότε εμφανίζονται κάτι ασιατικές βλακείες στο inbox. Στη Μόσχα, αδελφές μου, στη Μόσχα!
nicoc89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 γινετε να βρω το γενεολογικό δέντρο του μωησή ? υπάρχει στις γραφές ? ημουν στην τουαλέτα και όπως κάτραγα χώρισα τον πίδακα στα δύο χωρις να το θέλω και έφιγα τρέχοντας και έκανα το σπίτι χάλια τώρα ηρέμισα και το σκέφτηκα και ίσως ειμαι ενας επιγονος μωηση για την αποκλαψη του 2012 ! δεν ειμαι σιγουρος υπόθετο.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Συμβουλή προς yin: ποτέ δεν πάμε σε συνέδριο στη χώρα που κατοικούμε. Βρες ένα αντίστοιχο στο Τόκυο, στη Μόσχα, στο Ριο, στη Βαρκελώνη βρε αδερφή. Ε, σε αλλη χώρα παει, που το πρόβλημα; θα τα κλείσουμε όμως τα σύνορα και θα δείτε εσεις.
YiN Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Συμβουλή προς yin: ποτέ δεν πάμε σε συνέδριο στη χώρα που κατοικούμε. Βρες ένα αντίστοιχο στο Τόκυο, στη Μόσχα, στο Ριο, στη Βαρκελώνη βρε αδερφή. Είναι παγκόσμιο και φέτος γίνεται στη Θεσσαλονική. Μεταξύ άλλων θα μιλήσει κι ένας καταπληκτικός καθηγητής που είχα στην Αμερική. Δεν είναι μόνο για το βιογραφικό μου η φάση. Με ενδιαφέρει. Σημείωση: έχω μια λίστα σεμιναρίων που δεν χωράει στο βιογραφικό μου. Είναι ΟΛΑ σε ξένες χώρες. Ένα στην Ελλάδα δε νομίζω να κάνει ζημιά.
insomniaK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ε; Α! ... Είσαι από αυτούς που πάτε στα συνέδρια για το περιεχόμενο τους! Θα μάθεις, που θα πάει.
dava Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 προπαθω να βαλω το τελευταιο update στο προ 2012 και μου λεει { το ληφθεν αρχειο ειναι κατεστραμενο}...καμια ιδεα? **ειναι original
Lucifer Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ε; Α! ... Είσαι από αυτούς που πάτε στα συνέδρια για το περιεχόμενο τους! Θα μάθεις, που θα πάει. ΜΠΟΥΥΥΥ ΓΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ PR, ΜΠΟΥΥΥΥΥ
matsangos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 γινετε να βρω το γενεολογικό δέντρο του μωησή ? υπάρχει στις γραφές ? ημουν στην τουαλέτα και όπως κάτραγα χώρισα τον πίδακα στα δύο χωρις να το θέλω και έφιγα τρέχοντας και έκανα το σπίτι χάλια τώρα ηρέμισα και το σκέφτηκα και ίσως ειμαι ενας επιγονος μωηση για την αποκλαψη του 2012 ! δεν ειμαι σιγουρος υπόθετο. Τράβα στο γιατρό αμέσως,ΈΧΕΙς ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΠΟΣΘΗ...
insomniaK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το pr φέρνει χρήμα και η επιστήμη είναι ακριβό χόμπι. Αλλά και πάλι τα συνέδρια είναι καλή αφορμή για διακοπές. Να σας πει ο λεφτερμανν πόσο ενδιαφέρουσα του φάνηκε η ωκεανογραφία...
YiN Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ε; Α! ... Είσαι από αυτούς που πάτε στα συνέδρια για το περιεχόμενο τους! Θα μάθεις, που θα πάει. Έλα νταξ. Πατρονάρισμα στα στρουμφάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις