Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εχω εδω και χρονια ελαχιστα αυξημενη πιεση (ασχετα που εχασα βαρος κλπ) και απλα εχω μια μαλακια στο χερι που μετραει την πιεση καθε 30 λεπτα για να δουνε πως ειναι κατα την διαρκεια της μερας

Δημοσ.

Οτι θα εκανα κανονικα, αυτο θελουν να δουν

Luci, αν χωσω καντηλια στον μαλακα, ποσες μερες ban θα φαω?

Εχει τιμοκαταλογο? Να δω αν αξιζει.

Δημοσ.

Luci, αν χωσω καντηλια στον μαλακα, ποσες μερες ban θα φαω?

Ποιον απ' όλους;

Γενικά εξαρτάται απ' τα καντήλια. Ρισκάρεις όμως να μην απαντήσει;

Δημοσ.

Τωρα συνηλθα απο τις κρεπαλες με τον κουμπαρο για την γιορτη μου.10 το πρωι κοιμηθηκα.Ημουν σα ζομπι.Τωρα γυρισα απο το σπιτι του κολλητου.

Σε μια φαση ξυπνησε η γυναικα του κανονικα για το πρωινο της ξυπνημα κ λεει ''καλα ρε μαλακες ακομα ξυπνιοι ειστε.Ημαρτον ουτε 17χρονα ετσι''.Εφυγε κ ο φρεντουτσινο απο τα γελια.Το ματι ειχε γινει λες κ ειχα φαει ξυλο απο αραπη με ολο το ξενυχτι κ την εξαντλητικη συζητηση!

Ειμαι ο Τοξο κ ειμαι καλα!

Δημοσ.

Ναι, αλλά εγώ μπορώ να το νομίσω.

σε γράφει. Πόσταρε κάτω από την παράκλησή σου για να μείνει οντοπικ το θέμα.

Δημοσ.

Τελικά το καλύτερο επάγγελμα πρέπει να είναι αστυνομικός/στρατιωτικός, λόγω της στολής. Τουλάχιστον δεν πρέπει να αναρωτιέσαι κάθε πρωί τι θα φορέσεις στη δουλειά.

Δημοσ.

Μοσκιτάρα μου έφτασα. Τελικά ο συνδυασμός ήταν ξάπλα μέσα στη ζεστή θάλασσα, chill out μουσική και ούμπερ παραλία χαλκιδικής, φυσικά, με σχετική ησυχία. I love life κτλ. Αχχχχ

Μία από τα ίδια γαμώ τον πανσερραϊκό γαμώ. Ακριβώς ίδια φάση, αλλά νότιο Λασίθι. Το μέρος είναι ανύπαρκτο και το αγνοούσα τόσα χρόνια. Μπουνταλού;; Επιστροφή στη δουλειά και ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ - ΚΟΚΟ ΜΠΛΟΚΟ - ΤΟΥΜΠΕΚΙ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...