Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 έλα μωρέ, άν είναι να πέσει έπεσε
Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έχει πετάξει κανείς ποτέ με ryanair? Είναι καλή εταιρεία? Τα αεροπλάνα λένε τίποτα ή είναι σάπια??? Μια χαρα ειναι! Αλλωστε δεν έχει ποτέ αεροπλάνο της συγκεκριμένης εταιρίας.
athlios Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εγω κρις αν δε κανω λαθος με δικο τους πεταξα. Κιτρινο ηταν παντως . Κομπλε εταιρια, αν δεν εχεις προβλημα με τις λιγο ακυρες ωρες των δρομολογίων της ή με τα αεροδρομια που προσγιώνεται ξερωγω. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 το επίσημο τραγούδι του θαλάμου στο στρατόπεδό μου...
gang Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έχει πετάξει κανείς ποτέ με ryanair? Είναι καλή εταιρεία? Τα αεροπλάνα λένε τίποτα ή είναι σάπια??? Εγώ πριν 3 εβδομάδες. Κομπλέ μου φάνηκαν, καλά τα πήγαιναν. Πρώτη φορά που μπήκα σε αεροπλάνο. έλα μωρέ, άν είναι να πέσει έπεσε Α μπράβο. Και εμείς με αυτή την λογική πήγαμε. Μια χαρα ειναι! Αλλωστε δεν έχει ποτέ αεροπλάνο της συγκεκριμένης εταιρίας. What do you mean? Εγω κρις αν δε κανω λαθος με δικο τους πεταξα. Κιτρινο ηταν παντως . Κομπλε εταιρια, αν δεν εχεις προβλημα με τις λιγο ακυρες ωρες των δρομολογίων της ή με τα αεροδρομια που προσγιώνεται ξερωγω. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia Το αυτό.
*nenya* Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μιας που λέτε για αεροπορικές: Όσοι είχατε κλείσει εισιτήρια στην Malev (που δυστυχώς πριν λίγους μήνες χρεοκόπησε) θα καταφέρετε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω μέσω της τράπεζας στην οποία τα κλείσατε. Π.χ. εγώ πήρα πίσω τα λεφτά των εισιτηρίων που είχα κλείσει μέσω της Citibank (με ειδοποίησε πριν λίγες μέρες ότι μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό).
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU δηλαδή τώρα εξηγήστε μου, αυτοί οι τύποι γαμάνε; εννοώ χωρίς να πληρώσουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XOurjE9s3GA Tonight, we dine in HELL!!! δηλαδή τώρα εξηγήστε μου, αυτοί οι τύποι γαμάνε; εννοώ χωρίς να πληρώσουν o Marc Antony υποτίθεται την JLo
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έφτυσε τον γάτο του. Και μετά τον σκούπησε με την κάλτσα. Αυτό έκανε.
athlios Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ωρετιλετερε βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΕΜΜΑΤΟΣ! ΠΑΜΕ!! βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
g_alkis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 δηλαδή τώρα εξηγήστε μου, αυτοί οι τύποι γαμάνε; εννοώ χωρίς να πληρώσουν Αβέρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις