alexzzz Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καταλάθος το είχα πατήσει... Ναι, και εγώ έχω έναν φίλο, που έχει έναν ξάδερφο... μπλα μπλα μπλα
gang Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τώρα που πες για ηλικία, με βρήκε ένα κοριτσάκι στο fb απο τότε πουμουνα προπτυχιακός. Έχει γίνει μία παντζούρο, γριά, κυράτσα με ρυτίδες. Τη διέγραψα. Έτσι. Συνοπτικές διαδικασίες.. Ναι, και εγώ έχω έναν φίλο, που έχει έναν ξάδερφο... μπλα μπλα μπλα Δεν ήταν δικαιολογία. Δήλωση ήταν...
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ξες ότι αν δεν έλεγα για ηλικία θα μίλαγα για κιλά, κι εμείς, το 50%, είμαστε βαρυκόκκαλοι... :·ρ Ούννοι ένα πράμα. Αλλά ναι. Να μιλάς για τον εαυτό σου ρε παππού. Ακούς εκεί "εμείς".
insomniaK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Οι μισοί με λένε πορνόγερο κι οι αλλοί μισοί παππού σε αυτό το φόρουμ, να προσέχετε διότι διαθέτω και καραμελίτσες.
athlios Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τελικά από ολο το ΟΟΤ μονο η yin δουλευει; Τι σκατα; και γω και γω. και ψαχνω υπαλληλο.
caution Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έστριψε το μουστάκι. Οι συγχορδίες δυνάμωναν καθώς η είσοδος του κουτουκιού διαγράφονταν όλο και πιο ξεκαθαρά, στο θολό καλοκαιρινό σούρουπο. Ανοίγοντας την πόρτα, ο γνώριμος καημός στο πρόσωπο του Μιστόκλα τον καλωσόρισε στον μη-τόπο και μη-χρόνο που είχαν διαλέξει να ακουμπούν τις χαμένες ανεμώνες των ονείρων τους. -Καλώς τον Σταύρακα! -Γεια σου και σε Εμπεδοκλή! Να ζήσεις χίλια χρόνια! -Σε ζήτηξε ένας αψηλός, Lucifer τον ελέγαν... Πάγωσε ο Σταύρακας κ' όψη του πήρε μιαν υφή μαρμάρου. Το μπουζουκάκι εσώπασε. Τα γυαλιά των ποτηριών κρατούσαν την ανάσα τους. Με αργό περπάτημα ζάρωσε στη γωνιά του, μα άξαφνα βγάζει μια φωνή στους βλάμηδες με τ' όργανα: ΠΑΜΕ ΜΩΡΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ! ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΕΡΤΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ... Young man, there's no need to feel down. I said, young man, pick yourself off the ground. . . .
athlios Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Και που να παει... βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
*nenya* Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τελικά ωραία ήταν στο πάρκο σήμερα. Είδα 2 πανέμορφα λευκά πίτμπουλ να χαμουρεύονται, μια κοπέλα να πατάει σκατά αλόγου, ενα αγοράκι να τρώει σαβούρα την στιγμή που το κοίταξα και ένα κανίς να τρίβεται ξαφνικά στο πόδι μου. Ω! Λατρεύω την άνοιξη!
status Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τελικά ωραία ήταν στο πάρκο σήμερα. Είδα 2 πανέμορφα λευκά πίτμπουλ να χαμουρεύονται, μια κοπέλα να πατάει σκατά αλόγου, ενα αγοράκι να τρώει σαβούρα την στιγμή που το κοίταξα και ένα κανίς να τρίβεται ξαφνικά στο πόδι μου. Ω! Λατρεύω την άνοιξη! Γαμιόντας σε πήγαινε το κανίς;ρ
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 το pc μου βγάζει minimum προς recommended για το diablo 3 και της αδερφής μου recommended τέρμα! μου φαίνεται θα πάρω κατσαβίδια και θα αρχήσω τις μεταμοσχέυσεις τώρα που λειπει :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις