Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ριξ' του κατάρα, Yin, "που να σου πέσει ο καναπές πάνω στο μεγάλο δάχτυλο". Όχι όλο σκατά και σκατά, ποικιλία.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τελικά από ολο το ΟΟΤ μονο η yin δουλευει; Τι σκατα;
gang Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έλα τράβα στην πτυχιακή σου τώρα. :cry: Δεν έχεις φάει πλασέ στο καλάμι από YiN, γι' αυτό ρισκάρεις. Έφαγα χειρότερο. Αυτή είναι αδίστακτη :cry:
insomniaK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μία που τρολάρουμε, μπορούμε να μάθουμε ποιοι 3 έκαναν like στο Facebook, το παρόν θέμα;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τελικά από ολο το ΟΟΤ μονο η yin δουλευει; Τι σκατα; Παρέδωσα σήμερα το πρωί, μουχαχά. Αύριο ξεκινάω άλλο, ουίν.
insomniaK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γω χω 3, σε παράλληλο μοουντ, αλλά το τρολινγκ δεν το προδίδω για τη δουλειά. Σήμερα το ξεκίνησα στις 06.30.
gang Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μία που τρολάρουμε, μπορούμε να μάθουμε ποιοι 3 έκαναν like στο Facebook, το παρόν θέμα; το 1 είναι δικό μου.
insomniaK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τελικά από ολο το ΟΟΤ μονο η yin δουλευει; Τι σκατα; 50% ανεργία στους νέους, ποια δεν είναι νέα πια;!; Ε;!; Gang, βλέπεις τη στήριξη σου δίνω. Να με θυμηθείς στην κάλπη, τυΧΑια.
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ριξ' του κατάρα, Yin, "που να σου πέσει ο καναπές πάνω στο μεγάλο δάχτυλο". Όχι όλο σκατά και σκατά, ποικιλία. Τις κρατάω για γκραν φινάλε καλέ. Να στον λέφτερ έριξα μια πέρσι κι έκανε τρίτο παιδί. Τι νομίζεις, τυχαία με φωνάζουν μάγισσα; :cry: Έφαγα χειρότερο. Αυτή είναι αδίστακτη :cry: Για του λόγου το αληθές. Τελικά από ολο το ΟΟΤ μονο η yin δουλευει; Τι σκατα; Μάλλον μόνο η γιν γκρινιάζει =ρ Και έχω λέμε τόνους δουλειάς και κάθομαι ας πούμε στο γραφείο και δεν μπορώ να βάλω το κεφάλι μου σε τάξη. Και να δεις όλο αυτό ξέρω που θα μου βγει. Θα έρθω και Σάββατο. 50% ανεργία στους νέους, ποια δεν είναι νέα πια;!; Ε;!; Μια χαρά νεούδι είμαι ρε. Ούτε τα άντα δεν έχω κλείσει ακόμα. ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ.
insomniaK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ξες ότι αν δεν έλεγα για ηλικία θα μίλαγα για κιλά, κι εμείς, το 50%, είμαστε βαρυκόκκαλοι... :·ρ
alexzzz Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τελικά από ολο το ΟΟΤ μονο η yin δουλευει; Τι σκατα; Εδώ και καιρό αυτό νομίζω και εγώ Γω χω 3, σε παράλληλο μοουντ, αλλά το τρολινγκ δεν το προδίδω για τη δουλειά. Σήμερα το ξεκίνησα στις 06.30. το 1 είναι δικό μου. Έναν ήξερα και αυτός αυτοκαρφώθηκε
gang Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έναν ήξερα και αυτός αυτοκαρφώθηκε Καταλάθος το είχα πατήσει...
insomniaK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τώρα που πες για ηλικία, με βρήκε ένα κοριτσάκι στο fb απο τότε πουμουνα προπτυχιακός. Έχει γίνει μία παντζούρο, γριά, κυράτσα με ρυτίδες. Τη διέγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις