Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Κοιτα, οταν μου στελνει pm o ατηλιος και με ρωταει πραγματα για την μαγειρικη, του απανταω κανονικα, δεν του λεω "ελα ρε εσυ δεν με δουλευες στο thread?". Ετσι, οταν ο nick (και ο καθε nick. ) ανοιξει thread δεν θα πω "οχι παλι τα ιδια" θα διαβασω τι γραφει και θα απαντησω επι του θεματος.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι μορφωμένος, ούτε έχω πει ποτέ ότι ξέρω μαθηματικά, ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο γραμμένο στις -άσχετες- με το θέμα παραθέσεις. Και γενικά, όλο το ποστ σου άσχετο είναι, δεν κολλάει κάπου
-nick- Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι μορφωμένος, ούτε έχω πει ποτέ ότι ξέρω μαθηματικά, ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο γραμμένο στις -άσχετες- με το θέμα παραθέσεις. Και γενικά, όλο το ποστ σου άσχετο είναι, δεν κολλάει κάπου Ενω εσενα ειναι σχετικο.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 [δημοτικό_mode_on]Ενω εσενα ειναι σχετικο.[/off] Ναι
athlios Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Κοιτα, οταν μου στελνει pm o ατηλιος και με ρωταει πραγματα για την μαγειρικη, του απανταω κανονικα, δεν του λεω "ελα ρε εσυ δεν με δουλευες στο thread?". Ετσι, οταν ο nick (και ο καθε nick. ) ανοιξει thread δεν θα πω "οχι παλι τα ιδια" θα διαβασω τι γραφει και θα απαντησω επι του θεματος. μη με χρησιμοποιεις στον καυγα σας επειδη ειμαι συμπαθης σε ολους. Δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις. http://www.youtube.com/watch?v=1TS0qrXYaDk
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ξύπνησα μες το βράδυ και ειδα μια γάτα στο δωμάτιο μου της κάνω ψι ψι μου κάνει νιαου νιαου λεω δικιά μου ηταν αλλα δεν ηταν τελικά ! Εντωμεταξύ μου έχεσε στο δωμάτιο η βρομιάρα αναρωτιέμαι πως μπήκε στο δωμάτιο μου, θα κυνήγαγε κανένα ποντίκι μάλλον γιατι δεν την ταΐζω αυτή οπότε που να βρει θάρρος ? καλησπέρα
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 της κάνω ψι ψι μου κάνει νιαου νιαου Τα μιλήσαμέ Τα συμφωνήσαμέ
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 της κάνω ψι ψι μου κάνει νιαου νιαου Τα μιλήσαμέ Τα συμφωνήσαμέ νόμιζα ήταν μεταφορικό http://www.youtube.com/watch?v=fF5GtCvEYVg
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 10 δουλειές που προκαλούν κατάθλιψη http://gmumedical.co...depression.html Special nurse elderly and young children Waitress The social worker Health-care workers Artists, “entertainer” and author Teacher Administrative staff “Maintenance” Financial advisers and accountants “Sales” Nice.
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 10 δουλειές που προκαλούν κατάθλιψη Artists, “entertainer” and author Teacher Administrative staff Triple combo. (Εδώ που τα λέμε όμως, δεν άφησε και πολλές δουλειές απ'έξω ε)
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 4 στα 10, νταξ γι αυτό είμαι ακόμη χαρούμενος
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 4 στα 10, νταξ γι αυτό είμαι ακόμη χαρούμενος Πάμε να τα πιούμε. Εσύ τι συνδυασμό έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις