FilipposMD Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ποιοι αριθμοί κληρώθηκαν? Τι αριθμοί ρε άνθρωπε; Τσόκερ είπε ο άνθρωπος ότι κέρδισε.
YiN Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι αριθμοί ρε άνθρωπε; Τσόκερ είπε ο άνθρωπος ότι κέρδισε. Γνωστή εφέυρεση του Γκογκόβια.
g_alkis Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι αριθμοί ρε άνθρωπε; Τσόκερ είπε ο άνθρωπος ότι κέρδισε. Τον έχω ικανό να φοράει τέτοια
athlios Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τηλεφώνησέ μου ίσως νιώθω έτσι και γω, τηλεφώνησέ μου ίσως να μας βγει σε καλό, τηλεφώνησέ μου ίσως να 'μαι αυτός που ζητααάς Sent from my iPhone using Insomnia
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 άθλιε μπήκε η άνοιξη για τα καλά, ε; μελισσούλες, λουλουδάκια...
athlios Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αυριο. Βραδυ. Κανόνισε. Sent from my iPhone using Insomnia
YiN Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 άθλιε μπήκε η άνοιξη για τα καλά, ε; μελισσούλες, λουλουδάκια... Ναι. Έτοιμος για έρωτα ο άθλιος. (Εν τω μεταξύ δωχάμω έχει μία συννεφιά άλλο πράμα)
nicoc89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τον έχω ικανό να φοράει τέτοια γιατι αν φόραγα που δεν φοράω τι ? :mellow: αυτά ειναι unicef μου ειχε ειπε ο "κινέζος ντεν εινι μονο γκια κοριτσι" αλλα δεν πηρα γιατι ήθελα το λάζερ με τις 20 κεφαλιές και δεν ειχα άλλα ψηλά ουτε χοντρά γενικά οι τσέπες μου άδειες αμα με γυρίσεις ανάποδα θα πέσει ενα προφυλακτικό , μια σερβιέτα και ένας συνδετήρας παραδείγματος χάρη
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ναι. Έτοιμος για έρωτα ο άθλιος. έτσι δεν είναι; κι εγώ αυτό διακρίνω ανάμεσα απ' τα ποστ του μια ρομαντική ψυχή όχι σαν τον νίκοτς που κυκλοφορεί με τα πυρομαχικά έτοιμος για κρούση μπλιτσκριγκ
athlios Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ναι. Έτοιμος για έρωτα ο άθλιος. (Εν τω μεταξύ δωχάμω έχει μία συννεφιά άλλο πράμα) Εδω να δεις ηλιο ΓΙΝ , μας εχουν γαμηθει τα ματια. Για το πρωτο ,δε θα σχολιάσω ωσάν καλοσ πασχαλίτσος... Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 έτσι δεν είναι; κι εγώ αυτό διακρίνω ανάμεσα απ' τα ποστ του μια ρομαντική ψυχή όχι σαν τον νίκοτς που κυκλοφορεί με τα πυρομαχικά έτοιμος για κρούση μπλιτσκριγκ ναι , έχουν πεθάνει πολλοί απο σερβιέτα! εισαι σε μια παρέα και σου ζητάνε σερβιέτα να μην δώσεις? :mellow:
athlios Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ναι ' date=' έχουν πεθάνει πολλοί απο σερβιέτα! εισαι σε μια παρέα και σου ζητάνε σερβιέτα να μην δώσεις? :mellow: [/quote'] Δοκίμασε αντι για χαρτομαντηλο... Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δοκίμασε αντι για χαρτομαντηλο... Sent from my iPhone using Insomnia να φυσήξω την μύτη μου με σερβιέτα? τρελος είμαι ? έχει τόσα φάρμακα επάνω
g_alkis Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ναι αλλά θα μυρίζεις μετά ευκάλυπτο και χαμομήλι
athlios Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ναι αλλά θα μυρίζεις μετά ευκάλυπτο και χαμομήλι Νατος ο παλιος. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις