-nick- Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Λοιπόν, here comes a story. Χθες αργά το βράδυ με παίρνει τηλέφωνο η Ιωάννα, που είχε παιχτεί κάποτε κάτι αλλά από τότε έχω να την δω κανένα 6μηνο. Λίγο πολύ μου ζητάει να βρεθούμε την επομένη (σήμερα) να την συστήσω σε έναν φίλο για μία δουλειά. ΟΚ μέχρι εδώ... γιατί όχι; Τρυπώνει η επικείμενη συνάντηση στο υποσυνείδητο του caution, την βλέπω σήμερα στον ύπνο μου να μαλώνουμε, να με σκυλοβρίζει, εγώ να έχω κάνει μαλακία και να έχω ένα σκατοσυναίσθημα... χάλια! Ε να μην τα πολυλογώ, σήμερα που την συνάντησα συνειδητοποίησα ότι για κανένα μισάωρο της κρατούσα μούτρα για την συμπεριφορά της στο όνειρο μου... WTF! Πρέπει να ξαναρχίσω να πίνω MDMA; Πρεπει να βρεις το state-of-mind του εμ-ντι - αγαπη,ενσυναισθησια,γαληνη,αυτοπεποιθηση,αλλα και ΤΣΙΤΑ οντας νηφαλιος. Οσοι προσπαθησαν να το επαναλαβουν κ να το επαναλαβουν επαθαν αυτο που ο θυμοσοφος -και κυνικος- λαος λεει : Τα ομορφα μυαλα , ομορφα καιγονται.
Praetorianos Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Σε 10 χρόνια, πρετ, θα σαι πατέρας. Δε θα θες να δεις την κόρη σου να κατουράει σε teleconference... Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος από τους δυο μας είναι πιο άρρωστος. Υπερβάλλεις, πολύ μάλιστα, κάποτε επικοινωνούσαμε και με σήματα καπνού.;ρ Κάποτε. Πλην mirc τα υπόλοιπα είναι active. Πλην twitter.
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ρε συ μοχίτω με πείθεις να επιστρέψω στο τουίτερ. Ε νιιιιιι!!! Στην αρχή ήταν το mirc. Έμαθα να το λειτουργώ. Μετά τα επαναστατικά mails, 4 λογαριασμούς. Μετά ανακάλυψαν το msn. Ωραίο και χρήσιμο έφτιαξα κι απο κείνο. Μετά ανακάλυψα τα pm των forums, τα χρησιμοποιούμε κι αυτά. Μετά κάτι άλλοι έμπαιναν μόνο στα messages του Facebook, έφτιαξα κι απο τούτο. Μετά ήρθε το Skype, χο, 2 λογαριασμούς. Μετά ανακαλύψαμε το WhatsApp, κάποιο έμπαιναν μόνο εκεί, το κατεβάσαμε. Μετά ήρθε το καταπληκτικό Viber που μας ένωνε όλους, το κατέβασα κι από κείνο. Τώρα για να συντονιστούμε στο ιμπιζοκάναλο της μοσκίτω, ρικονέκτ στο τουιτερ. Ρε γαμώ, θέλω να δω τα πιτσιρίκια σε 10 χρόνια από τώρα. Κατούρημα και teleconference, δεν προλαβαίνεις αλλιώς. Είναι ωραίο σόσιαλ το τουήτερ. Λιτό, άμεσο, ακολουθείς όποιον ΕΣΥ θες και σε ενδιαφέρει. Το χω 2 χρόνια και το χρησιμοποιώ για να παρακολουθώ τι παίζει με με τους ντητζέηδες και τα κλαμπς και τα ηβέντς και για να βλέπω καμιά γαμάτη ατάκα από τους υπερπανέξυπνους συμφορουμίτες. Δοκίμασέ το αν θες =)
status Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Είναι ωραίο σόσιαλ το τουήτερ. Λιτό, άμεσο, ακολουθείς όποιον ΕΣΥ θες και σε ενδιαφέρει. Το χω 2 χρόνια και το χρησιμοποιώ για να παρακολουθώ τι παίζει με με τους ντητζέηδες και τα κλαμπς και τα ηβέντς και για να βλέπω καμιά γαμάτη ατάκα από τους υπερπανέξυπνους συμφορουμίτες. Δοκίμασέ το αν θες =) Μαρκετίστρια η άτιμη όμως ε; ;ρ
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 και για να βλέπω καμιά γαμάτη ατάκα από τους υπερπανέξυπνους συμφορουμίτες. εμένα εννοεί...
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 εμένα εννοεί... Περιττό να σου πω ότι αγαπώ τέρμα και φουλ ατάκες αλέκου. (καρδουλίτσες!!!!!)
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ρε γαμώ, θέλω να δω τα πιτσιρίκια σε 10 χρόνια από τώρα. Κατούρημα και teleconference, δεν προλαβαίνεις αλλιώς. shines like the truth Μπα! Είχε μικρά βυζιά...
YiN Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Λοιπόν για πείτε, αν ήσασταν κοκτειλ, τι κοκτέιλ θα ήσασταν.
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Περιττό να σου πω ότι αγαπώ τέρμα και φουλ ατάκες αλέκου. (καρδουλίτσες!!!!!) μηηηηηηηηη... κοκκινίιιιιιιζωωωωωω...
status Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 μηηηηηηηηη... κοκκινίιιιιιιζωωωωωω... Κόκκινος να γίνεις, ροζ μην γίνεις..;ρ
Chrisxxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Λοιπόν για πείτε, αν ήσασταν κοκτειλ, τι κοκτέιλ θα ήσασταν. ξεκινησες να διαβαζεις κοσμοπολιταν; Επίσης τι το θελετε το τουιτερ; Μονο για να διαβαζεις κανα νεο και αυτο σπανια.
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Κόκκινος να γίνεις, ροζ μην γίνεις..;ρ damn you... DAAAAAMN YOUUUU...
status Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Λοιπόν για πείτε, αν ήσασταν κοκτειλ, τι κοκτέιλ θα ήσασταν. Καϊπιρίνια. ;ρ damn you... DAAAAAMN YOUUUU... I love you 2.;P
YiN Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ξεκινησες να διαβαζεις κοσμοπολιταν; Επίσης τι το θελετε το τουιτερ; Μονο για να διαβαζεις κανα νεο και αυτο σπανια. Όχι ρε. Υπάρχει λόγος. Ψάχνω το κοκτελι μου.
insomniaK Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος από τους δυο μας είναι πιο άρρωστος. Αυτός που θα έχειΣ παντρευτεί και θα έχειΣ και κόρη και θα της έχεις δώσει και πρόσβαση στο Ίντερνετ. Μοχίταρα, θα σε κάνω αντ απο το σπίτι για να προλάβω να κατεβάσω τις γυμνές και αυτές με τα σουφρωμένα χείλη φωτογραφίες μου να μη σοκαριστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις