Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ε όχι και μόνη η αντρίλα....

Δεν μου φτανει ο πυρετός μου με λες και μόνη :P

android.png

Με τέτοιο Avatar τι περίμενες μωρή? :P

BTW τα ίδια χαλία με εσένα είχα τις προηγούμενες 4-5 μέρες, τώρα μου έμεινε ο ξερόβηχας αμανάτι. :rolleyes:

Πες τη christiana να κάνει edit το μήνυμα, γιατί έτσι και σε πάρει χαμπάρι ο Τόξο ετοιμάσου για delivery μπουγάτσας. :P

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Λοιπόν είχα μια καλή ιδέα όταν είδα το θέμα trolling του Λούσι.

Δεν θα ήταν ωραία αν τις καλές απορίες του στιλ "θέλω να ρίξω τον γείτονά μου στο κρεβάτι" τις έκαναν οι χρήστες στα ΟΟΤ-OOTWO ανάλογα με το θέμα? Έτσι το τρολάρισμα θα ήταν "νόμιμο" :rolleyes:

Δημοσ.

στα καράβια εχουν εκπτωση οι φοιτητες? κι αν ναι πόσο %??

γεια σου αγαπητέ

Δημοσ.

στα καράβια εχουν εκπτωση οι φοιτητες? κι αν ναι πόσο %??

Κανονικά ναι, αλλά θα ακούσεις και μπόλικες μαλ@κίες. Γενικά είναι ότι να 'ναι το ζήτημα...

Δημοσ.

Κανονικά ναι, αλλά θα ακούσεις και μπόλικες μαλ@κίες. Γενικά είναι ότι να 'ναι το ζήτημα...

δλδ μπορεί να παω και να τους δειξω το πασο και να μου πουνε οχι? με blue star θα παω.

στο καραβι μου θα χεις παντα εκπτωση.

ααα κρουαζιέρα θα με πααας?

Δημοσ.

:confused: :lol:

συγγνωμη...

Συγχωρημένη :)

Σε πήρανε χαμπάρι..;ρ

Θα βγάλω photo τα καμπανέλια μου φαίνεται και θα τα βάλω στο sig για να μην υπάρχουν τέτοιες παρεξηγήσεις :P

Chill δεν ξέρω τι να προτείνω , είναι πολλά τα σκαλιά για να το επιχειρήσεις .

Συνήλθα, τώρα είμαι τζιτζί. Κατέβηκα τα σκαλιά γιατί περιμένα δέμα από το amazon αλλά κλασσικά @@ γαμώ τα ΕΛΤΑ, γαμώ.

Τώρα έρχονται και οι μπουγάτσες να ουμε, θα γίνει πανικός!!!!!!

Πες τη christiana να κάνει edit το μήνυμα, γιατί έτσι και σε πάρει χαμπάρι ο Τόξο ετοιμάσου για delivery μπουγάτσας. :P

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ :lol:

Δημοσ.

δλδ μπορεί να παω και να τους δειξω το πασο και να μου πουνε οχι? με blue star θα παω.

Ναι παίζει να σου πουν διάφορες μπαρούφες - αλλά εσύ επέμενε.

Αν δεις ότι επιμένουν και αυτοί, δεν θα βγάλεις άκρη. Εμένα μου έχει κάτσει να μου κάνουν την προβλεπόμενη έκπτωση κανονικά, να μου την κάνουν μετά από μανούρα και να μην μου την κάνουν καθόλου.

Take the egg and give it a haircut...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...