Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ποια σκορδόπιστη πλήγωσε το παλλικάρι; Ε; (αν και έχω τις φριχτές υποψίες μου...)
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καμία... απλά από το πρωί ΜΕ καρφώθηκε το τραγούδι στο μυαλό και το έχω ακούσει ίσα με 400 φορές.
status Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ποια σκορδόπιστη πλήγωσε το παλλικάρι; Ε; (αν και έχω τις φριχτές υποψίες μου...) Άντρας πιστεύεις και εσύ ότι φταίει ε; ;ρ Καμία... απλά από το πρωί ΜΕ καρφώθηκε το τραγούδι στο μυαλό και το έχω ακούσει ίσα με 400 φορές. Γιέα, ραίτ;ρ Πολύ το παω το runtastic, μου βγάζει άγνωστους και στους στέλνω cheers, και ο ήχος μεταδίδεται.;ρ
status Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 πηγα για ποδοσφαιρο σημερα. Είπαμε, ποδόσφαιρο ΔΕΝ είναι όταν σε κλειδώνουν στα αποδυτήρια και σε πηδάνε, πόσες φορές θα το πούμε; ;ρ
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Άντρας πιστεύεις και εσύ ότι φταίει ε; ;ρ Ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά Πολύ το παω το runtastic, μου βγάζει άγνωστους και στους στέλνω cheers, και ο ήχος μεταδίδεται.;ρ το πας, οκ... που πας όμως με το runtastic εσύ; για τρέξιμο; γέρος άνθρωπος;
status Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 το πας, οκ... που πας όμως με το runtastic εσύ; για τρέξιμο; γέρος άνθρωπος; Σε κάλυψα; :Ρ δε με πηδηξανε! ούτε με κλειδώσανε! Ναι, ναι, ότι πεις...;ρ
status Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Λεωφορεία δεν έχετε κει κάτου; Ε, έχουμε, αλλά τώρα που το λες, λεωφορείο έχω να πάρω εδώ και κοντά 20 χρόνια. 1) γιατί μένω σχετικά κέντρο 2) πάντα είχα μεταφορικό μέσο, είτε αυτό είναι μηχανάκι ή ποδήλατο. 3) εαν έχει ωραίο καιρό ποιος ο λόγος να ανέχεσαι την μασχαλίλα των υπόλοιπων, ενώ μπορείς να είσαι μόνος σου με την δικιά σου μασχαλίλα μόνο; ;Ρ
Obsidian Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 3) εαν έχει ωραίο καιρό ποιος ο λόγος να ανέχεσαι την μασχαλίλα των υπόλοιπων True dat :\ http://www.youtube.com/watch?v=FvVp1rcWyU8 Ε ρε μασχαλίλα καλοκαίρι και χειμώνα, καλά δεν τους μίλησε κανείς για το Rexona;
Chrisxxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 2) πάντα είχα μεταφορικό μέσο, είτε αυτό είναι μηχανάκι ή ποδήλατο. 3) εαν έχει ωραίο καιρό ποιος ο λόγος να ανέχεσαι την μασχαλίλα των υπόλοιπων, ενώ μπορείς να είσαι μόνος σου με την δικιά σου μασχαλίλα μόνο; ;Ρ 2) ΤΟ χρήμα και 3) ο σνομπισμος δεν κρυβονται..
status Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 2) ΤΟ χρήμα και 3) ο σνομπισμος δεν κρυβονται.. Ανοιχτό βιβλίο είμαι ο άτιμος..;ρ
sugata Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xhNneU5shTs&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις