Chrisxxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Όχι ρε μα'ακα, τι κακό σε βρήκε.!:ρ Ρε μη με αγχώνεις και δεν ξέρω πως ανοίγουν!
status Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ρε μη με αγχώνεις και δεν ξέρω πως ανοίγουν! Ε, του πούστη, για τα πάντα υπάρχει crack, για αυτό δεν θα υπάρχει; Βe αισιόδοξος ή περίμενε να οξειδωθείς με την ησυχία σου;ρ
pappous_soulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ρε μη με αγχώνεις και δεν ξέρω πως ανοίγουν! Με notepad δοκίμασες;
Praetorianos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δεν είναι επιστήμη, μαλακίες είναι. Το λες γιατί δεν έχεις ρωτήσει κανέναν που να το σπουδάζει γι' αυτό. In same news, στο ένα και μοναδικό marketing μάθημα που ήταν υποχρεωτικό να δώσω έγραψα υψηλότερα από παιδιά που το σπούδαζαν 4 χρόνια. So much win στα πρόσωπα τους . Αναρωτιέμαι αν ο βαθμολογητής καταλάβαινε καν τι έγραφα.
sabpaxa Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ρε μη με αγχώνεις και δεν ξέρω πως ανοίγουν! είσαι root;
angmar Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ρε μη με αγχώνεις και δεν ξέρω πως ανοίγουν! Έλα, μάγκα σ έκανα...
status Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Με notepad δοκίμασες; Να ρωτήσουμε τον Σταλλμαν την άποψη του για αυτήν την πατέντα, ποιος την κατοχύρωσε, γιατί είναι κλειδωμένα από την εγκατάσταση κλπ.;ρ Το λες γιατί δεν έχεις ρωτήσει κανέναν που να το σπουδάζει γι' αυτό. In same news, στο ένα και μοναδικό marketing μάθημα που ήταν υποχρεωτικό να δώσω έγραψα υψηλότερα από παιδιά που το σπούδαζαν 4 χρόνια. So much win στα πρόσωπα τους . Αναρωτιέμαι αν ο βαθμολογητής καταλάβαινε καν τι έγραφα. Μπράβο και συγχαρητήρια. αλλά και πάλι, ανούσιο το βρίσκω.:Ρ In totally other news, εθεάθη γκομενάκι με μούτσο γκράντε βύζους στο γυμναστήριο, ερωτεύθηκα σας λέω.:Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Έλα, μάγκα σ έκανα... Δεν ξερω, στην 1η σειρα λέει πως πρέπει να σκεφτομαι την περιοχη ανάμεσα στον γκωλο και τα @@ μου. :|
status Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δεν ξερω, στην 1η σειρα λέει πως πρέπει να σκεφτομαι την περιοχη ανάμεσα στον γκωλο και τα @@ μου. :| Μιας και θα σαι εκεί, κάνε και ένα μασαζ στον προστάτη σου, ένα πράγμα.;ρ Κοίτα να δεις που βάζει δάκτυλο τώρα...;ρ
caution Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Καναπές: 800€ Ταβανοσκόπηση: 0€ Μικρό συμπαγές πλαστικό μπαλάκι: 1€ Να πετυχαίνεις κατά λάθος το αριστερό σου @ρχίδι και να σε πιάσει βήχας από τον πόνο: Αξία ανεκτίμητη!
status Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Καναπές: 800€ Ταβανοσκόπηση: 0€ Μικρό συμπαγές πλαστικό μπαλάκι: 1€ Να πετυχαίνεις κατά λάθος το αριστερό σου @ρχίδι και να σε πιάσει βήχας από τον πόνο: Αξία ανεκτίμητη! Μαγκιά είναι ότι μπόρεσες να χτυπήσεις κάτι τόσο μικρό ;ρ
caution Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μαγκιά είναι ότι εσύ έχεις άποψη για το μέγεθος Πάντως αυτό που ο συγκεκριμένος πόνος παρουσιάζει lag, ποτέ δεν το συνήθισα
Προτεινόμενες αναρτήσεις