Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Άρρωστος είσαι ή έγκυος ; Πάντως εμένα έχει κλείσει ο λαιμός μου και ελπίζω να είναι από το air - condition απλά .

Lol...ε τι να κάνω ρε συ αφού πεινάω. Και στις μπουγατσες εχω τρελή αδυναμία :)

Και μενα τα πρώτα δείγματα ότι την εχω αρπάξει από τον λαιμό προήλθαν...ελπίζω εσύ να μείνεις σε αυτό κ να μην προχωρήσει παραπέρα.

android.png

Δημοσ.

Ρε πάρε ένα τηλ κάποιον και χώστον να σου φέρει οτι θες... βήξε και σα κωλόγερος στο τηλ να τρομάξει λίγο αδύναμη φωνή... μη πεινάς δε λέει...

Δημοσ.

Και μενα τα πρώτα δείγματα ότι την εχω αρπάξει από τον λαιμό προήλθαν...

Ωχ μη μου λες τέτοια πονάει ο λαιμός μου , γενικά είναι βραχνή η φωνή και πονάει το κεφάλι μου λιγάκι...

Εν τω μεταξύ αρρωσταίνω πάντα ενώ έχω περίοδο ή είναι στα τελειώματα . Πέφτει η άμυνα του οργανισμού , wtf ;

Ρε πάρε ένα τηλ κάποιον και χώστον να σου φέρει οτι θες... βήξε και σα κωλόγερος στο τηλ να τρομάξει λίγο αδύναμη φωνή... μη πεινάς δε λέει...

Χαχα και βήχα να μην έχω το τραβάω λίγο :devil:

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι πρέπει να κατέβω και 23 ολόκληρα σκαλιά, για να βγάλω τις μπάρες από την εξώπορτα διαφορετικά δεν μπορεί να μπεί κανένας κ δεν παίζει στην κατάσταση που είμαι.

android.png

Δημοσ.
και θα βαράς πυρετούς σαραντάρια μόνη σου ρε συ;

Ε ε όχι και μόνη η αντρίλα....

Δεν μου φτανει ο πυρετός μου με λες και μόνη :P

android.png

Δημοσ.

Ε ε όχι και μόνη η αντρίλα....

Δεν μου φτανει ο πυρετός μου με λες και μόνη :P

android.png

Σε πήρανε χαμπάρι..;ρ

Δημοσ.

και θα βαράς πυρετούς σαραντάρια μόνη σου ρε συ;

Αν ρωτάς εμένα δε μένω μόνη . Αν έμενα μόνη προφανώς θα έπρεπε να πάω νοσοκομείο. Δε θα ήταν και πολύ ασφαλές να μείνω μόνη σε αυτήν την κατάσταση. Δεν έχω λιποθυμήσει ποτέ αλλά και πάλι δε θα το ρίσκαρα. Γενικά είμαι ανθεκτικη κράση σε κάτι τέτοια , δεν παίρνω καν αντιπυρετικό εάν δεν πάει 39 ο πυρετός. Δεν αναφέρεσαι σε εμένα , anyway :devil:

Chill δεν ξέρω τι να προτείνω , είναι πολλά τα σκαλιά για να το επιχειρήσεις .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...