cthulhucarbide Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 τρομπας/τρομπας/τρομπας. Θα/μπορούσερε/μλκ
chill Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Άρρωστος είσαι ή έγκυος ; Πάντως εμένα έχει κλείσει ο λαιμός μου και ελπίζω να είναι από το air - condition απλά . Lol...ε τι να κάνω ρε συ αφού πεινάω. Και στις μπουγατσες εχω τρελή αδυναμία Και μενα τα πρώτα δείγματα ότι την εχω αρπάξει από τον λαιμό προήλθαν...ελπίζω εσύ να μείνεις σε αυτό κ να μην προχωρήσει παραπέρα.
christiana78 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ρε πάρε ένα τηλ κάποιον και χώστον να σου φέρει οτι θες... βήξε και σα κωλόγερος στο τηλ να τρομάξει λίγο αδύναμη φωνή... μη πεινάς δε λέει...
black_widow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Και μενα τα πρώτα δείγματα ότι την εχω αρπάξει από τον λαιμό προήλθαν... Ωχ μη μου λες τέτοια πονάει ο λαιμός μου , γενικά είναι βραχνή η φωνή και πονάει το κεφάλι μου λιγάκι... Εν τω μεταξύ αρρωσταίνω πάντα ενώ έχω περίοδο ή είναι στα τελειώματα . Πέφτει η άμυνα του οργανισμού , wtf ; Ρε πάρε ένα τηλ κάποιον και χώστον να σου φέρει οτι θες... βήξε και σα κωλόγερος στο τηλ να τρομάξει λίγο αδύναμη φωνή... μη πεινάς δε λέει... Χαχα και βήχα να μην έχω το τραβάω λίγο
chill Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ρε πάρε ένα τηλ κάποιον και χώστον να σου φέρει οτι θες... βήξε και σα κωλόγερος στο τηλ να τρομάξει λίγο αδύναμη φωνή... μη πεινάς δε λέει... Το θέμα είναι οτι πρέπει να κατέβω και 23 ολόκληρα σκαλιά, για να βγάλω τις μπάρες από την εξώπορτα διαφορετικά δεν μπορεί να μπεί κανένας κ δεν παίζει στην κατάσταση που είμαι.
christiana78 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 και θα βαράς πυρετούς σαραντάρια μόνη σου ρε συ;
chill Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 και θα βαράς πυρετούς σαραντάρια μόνη σου ρε συ; Ε ε όχι και μόνη η αντρίλα.... Δεν μου φτανει ο πυρετός μου με λες και μόνη
status Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ε ε όχι και μόνη η αντρίλα.... Δεν μου φτανει ο πυρετός μου με λες και μόνη Σε πήρανε χαμπάρι..;ρ
black_widow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 και θα βαράς πυρετούς σαραντάρια μόνη σου ρε συ; Αν ρωτάς εμένα δε μένω μόνη . Αν έμενα μόνη προφανώς θα έπρεπε να πάω νοσοκομείο. Δε θα ήταν και πολύ ασφαλές να μείνω μόνη σε αυτήν την κατάσταση. Δεν έχω λιποθυμήσει ποτέ αλλά και πάλι δε θα το ρίσκαρα. Γενικά είμαι ανθεκτικη κράση σε κάτι τέτοια , δεν παίρνω καν αντιπυρετικό εάν δεν πάει 39 ο πυρετός. Δεν αναφέρεσαι σε εμένα , anyway Chill δεν ξέρω τι να προτείνω , είναι πολλά τα σκαλιά για να το επιχειρήσεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις