viper2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ντάξ, για παρηγοριά να ξέρεις ότι παντού τα ίδια βάζουν. Οσονούπω θα δείξουν/προτείνουν και το presentation του πρώτου iphone. Management. Επιστήμη. creative thinking & the spiral of death ωραια πραγματα
athlios Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Είπε η λουσι το Γιν φώκια η με φανηκε; Sent from my iPhone using Insomnia
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ο δάσκαλος έγραψε στο τετράδιο του μικρού μου ξαδέρφου: "Σε εκείνο το μάθημα δεν ήσουνα παρόν" μετά να μη μιλάω. Τουλάχιστον μάλλον τελείωσε στη Βουλγαρία, οπότε δικαιολογημένος.
Sellers Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ο δάσκαλος έγραψε στο τετράδιο του μικρού μου ξαδέρφου: "Σε εκείνο το μάθημα δεν ήσουνα παρόν" μετά να μη μιλάω. Bρεεε Βρεεε Βρεεεε... Βρε και
YiN Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Είπε η λουσι το Γιν φώκια η με φανηκε; Sent from my iPhone using Insomnia Ε με τόσο φαϊ δικαιολογημένα.
athlios Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μάιστα. Μάιατα. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. Sent from my iPhone using Insomnia
insomniaK Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Γιορτάζει ο θεοχαρης... Ο Άγιος, δεν ξέρω αν γιόρτασε και πριν τη φωσκολιάδα.
Praetorianos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 creative thinking :lol: Κάτσε να δεις τα μαθήματα/topics που έχουν random name generator + "strategy", "creative", "marketing" κτλ κτλ στους τίτλους τους. Bonus points: Strategic Management, Strategic Marketing, Creative Marketing, Creative Management κτλ κτλ. Ευτυχώς τη μέρα που συμπλήρωνα μηχανογραφικό/διάλεγα επιλογής είχε κέφια ο θεός κι απέφυγα κακοτοπιές.
viper2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 :lol: Κάτσε να δεις τα μαθήματα/topics που έχουν random name generator + "strategy", "creative", "marketing" κτλ κτλ στους τίτλους τους. Bonus points: Strategic Management, Strategic Marketing, Creative Marketing, Creative Management κτλ κτλ. Ευτυχώς τη μέρα που συμπλήρωνα μηχανογραφικό/διάλεγα επιλογής είχε κέφια ο θεός κι απέφυγα κακοτοπιές. ε να μην κλεψουν καμια ιδεα οι καθηγητες για τις πρωινες τους δουλειες? tru story
gang Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooυ
Chrisxxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μολις έμαθα ότι 5 από τα 7 τσάκρα μου ειναι κλειστά ή αδυναμα. Στα διαλα.
status Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 :lol: Κάτσε να δεις τα μαθήματα/topics που έχουν random name generator + "strategy", "creative", "marketing" κτλ κτλ στους τίτλους τους. Bonus points: Strategic Management, Strategic Marketing, Creative Marketing, Creative Management κτλ κτλ. Ευτυχώς τη μέρα που συμπλήρωνα μηχανογραφικό/διάλεγα επιλογής είχε κέφια ο θεός κι απέφυγα κακοτοπιές. Μάρκετι είναι πεταμένα λεφτά, ειδικά οι μαρκετίστες είναι άνθρωποι χωρίς αρχίδια, τελευταίοι και ποταποί.;ρ Δεν είναι επιστήμη, μαλακίες είναι. Και μαλακίαι του τύπου "όλοι οι τεχνικοί είναι εν δυνάμει πωλητές" είναι τριούχες babe, τριούχες.;ρ Μολις έμαθα ότι 5 από τα 7 τσάκρα μου ειναι κλειστά ή αδυναμα. Στα διαλα. Όχι ρε μα'ακα, τι κακό σε βρήκε.!:ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις