athlios Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μολις μας εκλασε το γατι και εξαφανιστηκε. Αργος θανατος...
-nick- Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ΓκζζζχχΝΤΟΥΠ http://www.youtube.com/watch?v=r8yhXxi99Ik
athlios Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Και εσένα τι σε νοιάζει;;; μαλλον δεν εχει τυχει να σε κλασει γατι... Τραγικη εμπειρια!
Sarandis Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ξυπνητήρι στις 10 και ξύπνημα πριν 10λεπτα. Nice.
viper2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 προτεινωμενα βιντεο ηγεσιας απο το εαπ... http://www.youtube.com/watch?v=yPqq-Ef8AiU
YiN Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Προτεινόμενο γεύμα για το γραφείο: αρνάκι με πατάτες. Τρολλοτάπερ.
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τρολλοτάπερ. Ο χρήστης YiN λέει ελα ρε μλκ να τρως αρνι στη δουλεια μετα απο 5 μερες οφφ ομως ειναι λιγο καπως Ο χρήστης Lucifer λέει πως; αναλατο; Ο χρήστης YiN λέει ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΣ Ο χρήστης Lucifer λέει α παλι μπαλα με τον λυκουργο επαιζες Ο χρήστης YiN λέει ε; Ο χρήστης Lucifer λέει ρε παιδι μου αν η κουρτινα δεν εκρυβε το φως δε θα τη βαζαμε αυτο λεω Ο χρήστης YiN λέει δε βγαζεις νοημα το ξερεις ετσι; Ο χρήστης Lucifer λέει .. ρε συ τα πραγματα που ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ εχουν παντα μια πρακτικη εκφανση Ο χρήστης YiN λέει σκασε. Ο χρήστης Lucifer λέει η οποια εχει κριθει απο εμας κατα την επιλογη τους χρησιμη αυτο εννοω με τις κουρτινες Ο χρήστης YiN λέει ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΓΟ Ο χρήστης Lucifer λέει ε ηταν και αυτα επιλογη, οχι; Ο χρήστης YiN λέει ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕς ΝΑ ΚΑΑΑΑΑΤΣΩ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΕΡ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο χρήστης Lucifer λέει ναι αλλα αυτο παραειναι ντετερμινιστικο επειδη εχεις επιγνωση του παρελθοντος ΞΕΡΕΙΣ πως ηταν γι αυτο το θες να παραταθει Ο χρήστης YiN λέει α γαμησου. Μια δεκαετία αργότερα, το τρολάρισμα ακόμα πιάνει.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πχοιος ειναι ο Λυκουργος; Γιατι δεν εκαναν ντου οι συναδελφοι στο αρνακι; Τις κουρτινες τις επελεξε η ιδια ή της επιβλήθηκαν αλλοι ωστε να παρει τις συγκεκριμένες;
YiN Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πχοιος ειναι ο Λυκουργος; Γιατι δεν εκαναν ντου οι συναδελφοι στο αρνακι; Τις κουρτινες τις επελεξε η ιδια ή της επιβλήθηκαν αλλοι ωστε να παρει τις συγκεκριμένες; Ο ανιψιός του τρολλομοδεράτορα Γιατί ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ Η ίδια. Τροχονόμο στο βρακί μου δε βάζω.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Nταξει το ότι ειναι δικο σου δε σημαινει ότι θα προλάβεις να αποκρουσεις τα πηρούνια που εκτιναχτούν να σου κλεψουν το φαι!!
YiN Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Nταξει το ότι ειναι δικο σου δε σημαινει ότι θα προλάβεις να αποκρουσεις τα πηρούνια που εκτιναχτούν να σου κλεψουν το φαι!! Είναι. Δικό μου.
Praetorianos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 προτεινωμενα βιντεο ηγεσιας απο το εαπ...[...] Ντάξ, για παρηγοριά να ξέρεις ότι παντού τα ίδια βάζουν. Οσονούπω θα δείξουν/προτείνουν και το presentation του πρώτου iphone. Management. Επιστήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις