Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

@@ party σήμερα... ούτε καν πιωμένος, ούτε καν χουφτωμένος... ελπίζω να βρήκα ok στις φωτογραφίες τουλάχιστον. Υστεροφημία, κάτι είναι και αυτό.

Δημοσ.

Γαμώ την πουτάνα μου, τρέμω καλοκαιριάτικα. Έχω πυρετό, εγώ που δεν έχω κάνει πυρετό τα τελευταία 10 χρόνια.........αν είναι δυνατόν

Από το απόγευμα είχε ξεκινήσει το πάρτι με πόνο στα λαιμά, αλλά πυρετό καλοκαιριάτικα δεν είχα ποτέ. Και εντάξει τον χειμώνα βάζεις 10 κουβέρτες και γουστάρεις, τώρα τον Αύγουστο τι στο πέοντα κάνεις.......

Ffs

Παναντολ αναβράζων και ξάπλα γρήγορα

Πριν λίγο καιρό την πάτησα κι εγώ πυρετό μέσα στη λάβρα, μύτη σα βρύση και πολύς βήχας...φρίκη!

Για δοκίμασε και τα comtrex cold , εμένα με βοήθησαν.Περαστικά!

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό την πάτησα κι εγώ πυρετό μέσα στη λάβρα, μύτη σα βρύση και πολύς βήχας...φρίκη!

Για δοκίμασε και τα comtrex cold , εμένα με βοήθησαν.Περαστικά!

Μα είναι δυνατόν ρε πούστη μου καλοκαιριάτικα?Πρόσβαση σε comtrex, χλωμό να βρώ γιατί δεν παίζει μα βγω μιας και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.Παναντολια και ασπιρίνες. Εν τω μεταξύ ακόμα δεν εχω κοιμηθεί....Περαστικά και σε σένα

android.png

Δημοσ.

Μα είναι δυνατόν ρε πούστη μου καλοκαιριάτικα?Πρόσβαση σε comtrex, χλωμό να βρώ γιατί δεν παίζει μα βγω μιας και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.Παναντολια και ασπιρίνες. Εν τω μεταξύ ακόμα δεν εχω κοιμηθεί....Περαστικά και σε σένα

android.png

Περαστικά σου . Καλά ρε πάνω στη γιορτή σου αρρώστησες ( το ίδιο παθαίνω και εγώ αλλά Δεκέμβρη μήνα );

Δημοσ.

Περαστικά σου . Καλά ρε πάνω στη γιορτή σου αρρώστησες ( το ίδιο παθαίνω και εγώ αλλά Δεκέμβρη μήνα );

Ευχαριστώ :) Τι να πω ρε συ...πολύ γκαντεμιά!!! Το Δεκέμβρη τουλάχιστον σκεπαζεσαι και είσαι μια χαρά. Τώρα τι κάνεις? Μια κρυωνω, μια ζεστενομαι και ο ιδρώτας ποτάμι. Σκατά και τώρα με χει πιάσει μια λιγουρα για μπουγατσα γαμώ. Ελπίζω καμια ξαδερφη μου να κάνει τον κόπο να πεταχτεί μέχρι τον Σάβα...αχ!!!!!!!!

android.png

Δημοσ.

Ευχαριστώ :) Τι να πω ρε συ...πολύ γκαντεμιά!!! Το Δεκέμβρη τουλάχιστον σκεπαζεσαι και είσαι μια χαρά. Τώρα τι κάνεις? Μια κρυωνω, μια ζεστενομαι και ο ιδρώτας ποτάμι. Σκατά και τώρα με χει πιάσει μια λιγουρα για μπουγατσα γαμώ. Ελπίζω καμια ξαδερφη μου να κάνει τον κόπο να πεταχτεί μέχρι τον Σάβα...αχ!!!!!!!!

Άρρωστος είσαι ή έγκυος ; Πάντως εμένα έχει κλείσει ο λαιμός μου και ελπίζω να είναι από το air - condition απλά .

Κατα τα άλλα γεμίζεις ένα κουβά χλιαρό προς κρύο νερό και βουτάς τη πετσέτα και αλλάζεις με το που ιδρώσεις πολύ και δεν παλεύεται . Ο ιδρώτας είναι φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι. Είμαι παθούσα σε 39αρια -40αρια και καλοκαίρι και χειμώνα και επί πολλές ημέρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...