Sarandis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θέλω να δαγκώνω το μπιφτέκι μου και να πέφτουν κεραυνοί, να μου θυμίζουν οτι είμαι αμαρτωλός σήμερα.
*nenya* Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Οπ! Πριν που έψηνα τα μπριζολάκια, ξαφνικά συννέφιασε και μπουμπούνισε! Βρε λες.....;;;!!
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θέλω να δαγκώνω το μπιφτέκι μου και να πέφτουν κεραυνοί, να μου θυμίζουν οτι είμαι αμαρτωλός σήμερα. Μα, δεν θα ήταν πάλι αμαρτία να μείνει ο κιμάς στην κατάψυξη για μια ημέρα ακόμα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Έχω γεννέθλια Μ.Παρασκευή, it's a sign from god! χρόνια πολλά dude! Θέλω να δαγκώνω το μπιφτέκι μου και να πέφτουν κεραυνοί, να μου θυμίζουν οτι είμαι αμαρτωλός σήμερα. fuck yeah, simply burgers! Ιndeed. Το βράδυ θα πάτε επιτάφιο; γιατί άλλαξε κάτι?
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ιndeed. Το βράδυ θα πάτε επιτάφιο; Οφ κορς, με φονταμενταλιστες μάλιστα.;ρ
*nenya* Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μπα τα ίδια. Πουτάνα φτώχεια, ούτε φαναράκι για τον επιτάφιο, ούτε λαμπάδα φέτος.. Θλίψη, πίκρα, στεναγμός.
insomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ναι. Και ξαφνικά το Πάσχα... Ωωωω' date=' λιακάδα... Δεν ξέρω, παιδιά... Ελπίζω να μιλήσει για αυτό ο πασπαρόγατος.[/quote'] Έχει μιλήσει, αλλά όχι ξεκάθαρα. Μελέτησε το βίντεο για τους ψεκασμούς. Sent from my iPhone using Insomnia Λιοπύρ να πας για κοψίδια. Χρόνια καλά. Sent from my iPhone using Insomnia παιδια το facebook δουλευει? Κανείς δε δουλεύει το πρωί της μ Παρασκευής. Helloooooooooo! Sent from my iPhone using Insomnia
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Κανείς δε δουλεύει το πρωί της μ Παρασκευής. Helloooooooooo! Sent from my iPhone using Insomnia Ναι αλλά μετά ΤΣΙ δώδεκα ανοίγουν τα μαγαζά και το παλουκάρι το έγραψε 14:04, πάρτα.;ρ
insomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Κι εγώ το έγραψα στις 9.46... Κι εδώ έχει 25 βαθμούς και λιακάδα, γιατί δε θρηνεί η φύση εδώ;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
Chrisxxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Κι εγώ το έγραψα στις 9.46... Κι εδώ έχει 25 βαθμούς και λιακάδα, γιατί δε θρηνεί η φύση εδώ;;;; Sent from my iPhone using Insomnia Εσεις εχετε και στην πραξη ανεξηθρησκια, παπαργια βροχη θα δειτε λοιπον.. Καθιστε τωρα στον ηλιο να πινετε μιλκ σεικ με κορν σιρουπ (με αγγλικη προφορα το 2ο)..
viper2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Κι εγώ το έγραψα στις 9.46... Κι εδώ έχει 25 βαθμούς και λιακάδα, γιατί δε θρηνεί η φύση εδώ;;;; Sent from my iPhone using Insomnia ειναι liberal
Προτεινόμενες αναρτήσεις