status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τελικά υπάρχει θεός; Έχω μπερδευτεί λίγο ίσως να ίσως και να μην;ρ
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θα φας report για τρομοκράτηση άλλων μελών. Μέρες που είναι, έχεις ένα δίκιο;ρ
Sarandis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέρες που είναι, έχεις ένα δίκιο;ρ Φακές;;; ΜΑ ΦΑΚΕΣ;;; Λιώνω με kavliariko χαμόγελο Varg Ναι μωρέ τον γλυκούλη, απο αγάπη τα έκανε όλα
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Λιώνω με kavliariko χαμόγελο Varg Πρόσεξε μην γλιστρήσεις ;ρ Επίσης για το ποστ σου στο θρησκευτικό thread. Φακές;;; ΜΑ ΦΑΚΕΣ;;; Και εμένα κάτι μου είπαν ότι είναι μεγάλη παρασκευή σήμερα και τους έγραψα, παράγγειλα γύρους..;ρ
*nenya* Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Γλυκήτατος δε λέω. Αλλά και πάλι, too romantic ρε παιδί μου
Sarandis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Και εμένα κάτι μου είπαν ότι είναι μεγάλη παρασκευή σήμερα και τους έγραψα, παράγγειλα γύρους..;ρ Θα το κάνω υπερπαραγωγή σήμερα, ετοιμάζομαι για πορτο γερμενό σε λίγο, καφεδάρα με θέα θάλασσα, μετα μπιφτέκι γεμιστό σε μέγεθος πιάτου και πάλι πίσω το βράδυ.
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θα το κάνω υπερπαραγωγή σήμερα, ετοιμάζομαι για πορτο γερμενό σε λίγο, καφεδάρα με θέα θάλασσα, μετα μπιφτέκι γεμιστό σε μέγεθος πιάτου και πάλι πίσω το βράδυ. Χμ, παλιότερα το είχαμε έθιμο, κάθε μεγάλη πέμπτη βάφαμε το σπίτι και ψήνανε πριζόλες στο δρόμο, ε μετά μεγάλωσε ο πατέρας μου και άρχισε να έχει μεταθανάτιες αναζητήσεις λόγω του ότι είναι 77:Ρ
*nenya* Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θα το κάνω υπερπαραγωγή σήμερα, ετοιμάζομαι για πορτο γερμενό σε λίγο, καφεδάρα με θέα θάλασσα, μετα μπιφτέκι γεμιστό σε μέγεθος πιάτου και πάλι πίσω το βράδυ. Το όλο σκηνικό γαμεί απίστευτα! Καλά να περάσεις και μακάρι να σου κάνει καλό καιρό στο πόρτο Γερμενό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις