insomniaK Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 βάλε κανα σπόιλερ ρε, ήθελα να την δω 1. Spoiler, να ένα spoiler. Έβαλα. 2. Ο λουσι έφερε τη μπουκώνειμπιτς; Είναι ο μόνος που διανθίζει τον αρχιδόκαμπο μας...
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 σημερα έζησα ενα twilight zone event και τρόμαξα λίγο. το σκηνικό έχει ως εξής. εχω μπει στο λεωφορείο μετα την προπόνηση και εχω αράξει στην γαλαρία ρεμβάζοντας δεξιά. Το λεωφορείο σταματάει στο φανάρι μπροστα σε ενα μαγαζί με ρούχα και βλέπω μια κοπέλα στην είσοδο η οποία είναι στραμμένη προς τις κούκλες και τις κοιτάζει(μπροστά στην πόρτα). Μου κάνει εντύπωση για λίγο οτι ειναι ακίνητη με γουρλωμένα μάτια και παγωμένη χωρίς να κουνιέται. Το φανάρι ανάβει και το λεωφορείο ξεκινάει και όπως περνάμε απο μπροστά και βλέπω καλύτερα βεβαιώνομαι οτι ειναι κούκλα (πλαστικό πρόσωπο κλπ) και συνεχίζει να μην κουνιέται. Οσο απομακρυνόμαστε κοιτάζω ενα γέρο που έχει σταματήσει και την κοιτάζει και τότε γυρίζει το κεφάλι της και με κοιτάει και ο γέρος τινάχτηκε κάπως λες και τον ξάφνιασε! εχω την υποψία πως μονο εγω και ο γέροντας την βλέπαμε :shock: :ph34r: :ph34r: :ph34r:
status Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 σημερα έζησα ενα twilight zone event και τρόμαξα λίγο. το σκηνικό έχει ως εξής. εχω μπει στο λεωφορείο μετα την προπόνηση και εχω αράξει στην γαλαρία ρεμβάζοντας δεξιά. Το λεωφορείο σταματάει στο φανάρι μπροστα σε ενα μαγαζί με ρούχα και βλέπω μια κοπέλα στην είσοδο η οποία είναι στραμμένη προς τις κούκλες και τις κοιτάζει(μπροστά στην πόρτα). Μου κάνει εντύπωση για λίγο οτι ειναι ακίνητη με γουρλωμένα μάτια και παγωμένη χωρίς να κουνιέται. Το φανάρι ανάβει και το λεωφορείο ξεκινάει και όπως περνάμε απο μπροστά και βλέπω καλύτερα βεβαιώνομαι οτι ειναι κούκλα (πλαστικό πρόσωπο κλπ) και συνεχίζει να μην κουνιέται. Οσο απομακρυνόμαστε κοιτάζω ενα γέρο που έχει σταματήσει και την κοιτάζει και τότε γυρίζει το κεφάλι της και με κοιτάει και ο γέρος τινάχτηκε κάπως λες και τον ξάφνιασε! εχω την υποψία πως μονο εγω και ο γέροντας την βλέπαμε :shock: :ph34r: :ph34r: :ph34r: http://www.youtube.com/watch?v=JDZBgHBHQT8
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 σημερα έζησα ενα twilight zone event και τρόμαξα λίγο. το σκηνικό έχει ως εξής. εχω μπει στο λεωφορείο μετα την προπόνηση και εχω αράξει στην γαλαρία ρεμβάζοντας δεξιά. Το λεωφορείο σταματάει στο φανάρι μπροστα σε ενα μαγαζί με ρούχα και βλέπω μια κοπέλα στην είσοδο η οποία είναι στραμμένη προς τις κούκλες και τις κοιτάζει(μπροστά στην πόρτα). Μου κάνει εντύπωση για λίγο οτι ειναι ακίνητη με γουρλωμένα μάτια και παγωμένη χωρίς να κουνιέται. Το φανάρι ανάβει και το λεωφορείο ξεκινάει και όπως περνάμε απο μπροστά και βλέπω καλύτερα βεβαιώνομαι οτι ειναι κούκλα (πλαστικό πρόσωπο κλπ) και συνεχίζει να μην κουνιέται. Οσο απομακρυνόμαστε κοιτάζω ενα γέρο που έχει σταματήσει και την κοιτάζει και τότε γυρίζει το κεφάλι της και με κοιτάει και ο γέρος τινάχτηκε κάπως λες και τον ξάφνιασε! εχω την υποψία πως μονο εγω και ο γέροντας την βλέπαμε :shock: :ph34r: :ph34r: :ph34r: εδώ είσαι: http://www.youtube.com/watch?v=N6gpndlepiM
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 σημερα έζησα ενα twilight zone event και τρόμαξα λίγο. το σκηνικό έχει ως εξής. εχω μπει στο λεωφορείο μετα την προπόνηση και εχω αράξει στην γαλαρία ρεμβάζοντας δεξιά. Το λεωφορείο σταματάει στο φανάρι μπροστα σε ενα μαγαζί με ρούχα και βλέπω μια κοπέλα στην είσοδο η οποία είναι στραμμένη προς τις κούκλες και τις κοιτάζει(μπροστά στην πόρτα). Μου κάνει εντύπωση για λίγο οτι ειναι ακίνητη με γουρλωμένα μάτια και παγωμένη χωρίς να κουνιέται. Το φανάρι ανάβει και το λεωφορείο ξεκινάει και όπως περνάμε απο μπροστά και βλέπω καλύτερα βεβαιώνομαι οτι ειναι κούκλα (πλαστικό πρόσωπο κλπ) και συνεχίζει να μην κουνιέται. Οσο απομακρυνόμαστε κοιτάζω ενα γέρο που έχει σταματήσει και την κοιτάζει και τότε γυρίζει το κεφάλι της και με κοιτάει και ο γέρος τινάχτηκε κάπως λες και τον ξάφνιασε! εχω την υποψία πως μονο εγω και ο γέροντας την βλέπαμε :shock: :ph34r: :ph34r: :ph34r: θα γελασω μολις αναλογιστεις τι κοινο εχετε εσυ με τον γερο...
black_widow Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ποστ για δουλειά και έλεγα θα απαντήσει η black, δεν θ΄απαντήσει Εμένα πάντως δεν με κοροϊδεύανε, κάτι δεν πήγε καλά τελευταία στιγμή και δεν άνοιξε η θέση Ε μα μεγάλος πόνος τα εργασιακά , υπάρχει περίπτωση να μην απαντήσω ;
totem_lost Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Έκλεισε και το θρεντ με τον μπάφο και τώρα δεν έχουμε τι να πούμε!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Έκλεισε και το θρεντ με τον μπάφο και τώρα δεν έχουμε τι να πιούμε! φιξντ! πολύ μπανάρισμα ρε παιδιά...
Chrisxxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Φαγανε τον Νικοτς; Το μεγαλύτερο τρολ του φορουμ, αιώνες μπροστά από τους υπόλοιπους.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Φαγανε τον Νικοτς; Το μεγαλύτερο τρολ του φορουμ, αιώνες μπροστά από τους υπόλοιπους. said what?? 10 λεπτά μετά την εμφάνιση του αρχηγού όλων δεν λένε τέτοια πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις