gang Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ. Αν πάρει και αυτό +, έχουμε μπαγκ. εννοείτε ότι είναι bug. Εδώ έχεις πάρει +1 στο thread με το trolling...
EstellePr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Estelle, τελικά ποιο είναι το αντίθετο της παραμονής; Ο καθαρός νεροχύτης.
EstellePr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Γκανγκ, ένα θα σου πώ, να το θυμάσαι. Καλόγρια.
-nick- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A8kQenXp6jc&playnext=1&list=PLACDD876FE5A0BB54
Impious Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Γκανγκ, ένα θα σου πώ, να το θυμάσαι. Καλόγρια. γιαννισκαρη>καλογρια
gang Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Γκανγκ, ένα θα σου πώ, να το θυμάσαι. Καλόγρια. Ναι. Έλα τον Σεπτέμβρη.
EstellePr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 No can do. Σα τη μεγάλη παρασκευη είσαστε. Σας τελείωσαν τα γλυκά πάλι?
Toufas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Σας αφηνω παω για υπνο ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
chill Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Γαμώ την πουτάνα μου, τρέμω καλοκαιριάτικα. Έχω πυρετό, εγώ που δεν έχω κάνει πυρετό τα τελευταία 10 χρόνια.........αν είναι δυνατόν Από το απόγευμα είχε ξεκινήσει το πάρτι με πόνο στα λαιμά, αλλά πυρετό καλοκαιριάτικα δεν είχα ποτέ. Και εντάξει τον χειμώνα βάζεις 10 κουβέρτες και γουστάρεις, τώρα τον Αύγουστο τι στο πέοντα κάνεις....... Ffs Παναντολ αναβράζων και ξάπλα γρήγορα
Sellers Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Θα κάνω ότι δεν έχω κάνει μέχρι τώρα. Όλα μαζεμένα. Αρχικά θα πω ότι βαριέμαι, που είναι όντως και ο λόγος που το κάνω αυτό. ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙ... Για αυτό και μόνο θέλω τουλάχιστον 3 (+1). Εν συνεχεία θα ποστάρω 3 τραγούδια. Ένα που να μην το ξέρει κανείς, να το παίξω ψαγμένος: Ένα με αστείους και προκλητικούς στίχους, να το πάιξω χιουμορίστας και ακραίος: Και τέλος ένα αρκετά γνωστό και ποπ, να κερδίσω τα θυληκά του φόρουμ, και να δώσω την εντύπωση ότι είμαι τόσο ψαγμένος μουσικά, που μπορώ να ποστάρω ένα τέτοιο κομμάτι, να πω ότι μου αρέσει, και πάλι να μην τρέχει τίποτα. Ωραία... Τώρα θα πω μια τελείως ανούσια ιστορία που μου συνέβηκε σήμερα: Σήμερα εκεί που καθόμουνα στο λεωφορείο, μπαίνει μέσα ένας τύπος και βγάζει το κινητό του, παίρνει την γκόμενα του και αρχίζει και την μπινελικώνει. Να τον ακούει ΟΛΟ το λεωφορείο. ''Και τι θες μωρη πουτάνα απο μένα'', και ''Δεν σε μπορώ άλλο'' και τέτοια. Απίστευτο σκηνικό. Πάει και αυτό. Τέλος θα πω κάποια σεξουαλικά υπονοούμενα: Πούτσα. Ντάξει δεν ήταν και τόσο υπονοούμενο αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις