Sarandis Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πάει και το θρεντ με την κάνναβη. ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΠΙΑ.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Έχουμε τον ηγέτη που χτυπάει τα βράδια, υπάρχει ελπίδα.
caution Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ΠΩΩΩΩΩ Η ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΩΩΩ ΕΧΕΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ NAΙ, διάολε! Να μην ξέρεις τι να πρωτογλύψεις είναι...
nicoc89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 αυτί η ρεπόρτερ μοιάζει με μια που ήθελα να της πω στο δημοτικοί οτι να γίνει γκόμενα μου της το ειπα οταν μέθυσα την τσικνοπεμπτη αλλα ήταν λύκειο και με απορριφε για εναν της ταξης της θυμάμαι ήμασταν δημοτικό-ληκειο μαζι τότε ηταν καλες εποχές έδειχνε και σοφτ προν στο alter και έβλεπα τα βράδια
sabpaxa Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/442770-wing-chun-kung-fu-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AC%CE%BC%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD/ για οποιον θελει να γινει kunfu panda κ ετσι ειναι ο ιδιος ο μαστα συφου ασααααααααα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/442770-wing-chun-kung-fu-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AC%CE%BC%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD/ για οποιον θελει να γινει kunfu panda κ ετσι ειναι ο ιδιος ο μαστα συφου ασααααααααα
nicoc89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ηθελα να κανω χιουμοράκι σε μια που γνώρισα απο το fb κολλητή μιας ξαδέρφης μου και της την έπεσα και μου έδωσε το τηλέφωνο της να την πάρω να μιλάγαμε και όπως το σηκώνει αρχιζω .. θα σου κανω μακαρονια με κιομα για να φας θα σου κανω και μασαζ στα μπουτια σου αν πονας θα σε η πιο ευτιχισμένη γκόμενα επι τσι γής! φτάνει μια βολτα απο το σπιτι μου να ερθεις! ΕΛΑ ΜΟΥ ! zzzzzeah! και μου λέει ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Μ@Λ@Κ@!!!!!!!! μπαίνω fb και δεν μου μιλάει μυστήρια τραίνα οι γυνέκες :mellow:
GoodWill Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλησπερα. Ειχα γραφτει πριν χρονια, αλλα εχω ξεσασει τα στοιχεια μου. Υπαρχει περιπτωση να τα βρω; επισης thresh γραψαμε το ιδιο πραγμα. γιατι δε με αφηνει να γραψω αγγλικα;
g_alkis Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ηθελα να κανω χιουμοράκι σε μια που γνώρισα απο το fb κολλητή μιας ξαδέρφης μου και της την έπεσα και μου έδωσε το τηλέφωνο της να την πάρω να μιλάγαμε και όπως το σηκώνει αρχιζω .. θα σου κανω μακαρονια με κιομα για να φας θα σου κανω και μασαζ στα μπουτια σου αν πονας θα σε η πιο ευτιχισμένη γκόμενα επι τσι γής! φτάνει μια βολτα απο το σπιτι μου να ερθεις! ΕΛΑ ΜΟΥ ! zzzzzeah! και μου λέει ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Μ@Λ@Κ@!!!!!!!! μπαίνω fb και δεν μου μιλάει μυστήρια τραίνα οι γυνέκες :mellow: Ξαναπάρε και τραγούδα της το "Ξανά". Θα συγκινηθεί και θα σε συγχωρέσει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 επισης thresh γραψαμε το ιδιο πραγμα. γιατι δε με αφηνει να γραψω αγγλικα; λογικό το greeklish check, disabled στα profile settings σου...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ηθελα να κανω χιουμοράκι σε μια που γνώρισα απο το fb κολλητή μιας ξαδέρφης μου και της την έπεσα και μου έδωσε το τηλέφωνο της να την πάρω να μιλάγαμε και όπως το σηκώνει αρχιζω .. θα σου κανω μακαρονια με κιομα για να φας θα σου κανω και μασαζ στα μπουτια σου αν πονας θα σε η πιο ευτιχισμένη γκόμενα επι τσι γής! φτάνει μια βολτα απο το σπιτι μου να ερθεις! ΕΛΑ ΜΟΥ ! zzzzzeah! και μου λέει ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Μ@Λ@Κ@!!!!!!!! μπαίνω fb και δεν μου μιλάει μυστήρια τραίνα οι γυνέκες :mellow: ε και συ .επρεπε να το πας λάου λάου
Προτεινόμενες αναρτήσεις