alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω γιατί, αλλά η απορία της μανάρας Γιήν μου θύμισε ότι στο στρατό έχω πάρει τιμητική άδεια γιατί ήξερα ότι η ελληνική ονομασία του κλαρκ είναι περενοφόρο...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 De rien, mademoiselle (δεν είμαι σίγουρος, το πολιτικά ορθό στα Γαλλικά πλέον είναι madame;) Και μέχρι να γράψω για πολιτικά ορθά και άλλες ξενέρες, πετάγεται και μια μανάρα. Σκύβω κεφάλι και αποχωρώ...
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 De rien, mademoiselle (δεν είμαι σίγουρος, το πολιτικά ορθό στα Γαλλικά πλέον είναι madame;) Δε νομίζω ότι οι Γάλλοι καταπιάνονται ιδιαίτερα με το τί είναι πολιτικά ορθό. :Ρ
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 απο τις 7 το πρωι γραφω εξισωσεις στο word...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 στο στρατό έχω πάρει τιμητική άδεια γιατί ήξερα ότι η ελληνική ονομασία του κλαρκ είναι περενοφόρο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω γιατί, αλλά η απορία της μανάρας Γιήν μου θύμισε ότι στο στρατό έχω πάρει τιμητική άδεια γιατί ήξερα ότι η ελληνική ονομασία του κλαρκ είναι περενοφόρο... "τιμητική" για ανέκδοτο με Chuck Norris...
Praetorianos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 "τιμητική" για ανέκδοτο με Chuck Norris... "Τιμητική γι' αυτούς που είναι στα γραφεία?? (1ο/2ο/3ο/4ο/ΚΕΠΙΚ) Μα αυτοί όλη μέρα κάθονται στο ερκνοντίσιο ενώ οι υπόλοιποι στρατιώτες είναι έξω στις σκοπιές. Αποκλείεται" "Τιμητική γι' αυτούς που όλη μέρα κοιμούνται στο θάλαμο και στις σκοπιές, ενώ τα παιδιά στο γραφείο χτυπάνε 8ωρο + υπηρεσίες?? Αποκλείεται" Story of my colonel. Τελικά πήραμε τιμητικές, επειδή εξέδωσε διαταγή κοτζαμ ΓΕΣ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 "Τιμητική γι' αυτούς που είναι στα γραφεία?? (1ο/2ο/3ο/4ο/ΚΕΠΙΚ) Μα αυτοί όλη μέρα κάθονται στο ερκνοντίσιο ενώ οι υπόλοιποι στρατιώτες είναι έξω στις σκοπιές. Αποκλείεται" "Τιμητική γι' αυτούς που όλη μέρα κοιμούνται στο θάλαμο και στις σκοπιές, ενώ τα παιδιά στο γραφείο χτυπάνε 8ωρο + υπηρεσίες?? Αποκλείεται" Story of my colonel. Τελικά πήραμε τιμητικές, επειδή εξέδωσε διαταγή κοτζαμ ΓΕΣ. ευτυχώς κάμια σχέση στο στρατόπεδό που ήμουν o ένας διοικητής ήταν "χειρότερος" από τον άλλο ξεκινόντας από το Ταξίαρχο...
capten- Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.Έρχεται το τρένο και μένουν μέσα στο αμάξι.Και όχι μονο. http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4709246
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.Έρχεται το τρένο και μένουν μέσα στο αμάξι.Και όχι μονο. http://www.tanea.gr/...le/?aid=4709246 γιατι το πληρωσανε tru story ο καιρος ειναι για πολλους υπνους να μην προλαβεις να αγγίξεις το παπλωμα
insomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 De rien, mademoiselle (δεν είμαι σίγουρος, το πολιτικά ορθό στα Γαλλικά πλέον είναι madame;) Και μέχρι να γράψω για πολιτικά ορθά και άλλες ξενέρες, πετάγεται και μια μανάρα. Σκύβω κεφάλι και αποχωρώ... Ρε συ Snoob, sorry κιόλας και με το συμπάθιο, αλλά πως αντιμετώπισες τη δυσκοιλιότητα και μάλιστα τόσο επιτυχημένα; Τον τελευταίο καιρό όλο και βελτιώνονται τα σχόλια σου.
insomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Σχετικό/ άσχετο I always give 100% at work: 13% Monday 22% Tuesday 26% Wednesday 35% Thursday 4% Friday.
nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 δεν ξερω τι γίνετε βαριέμαι πολυ δεν βρισκω δουλεια και οι φιλοι μου βαριούνται το μονο που ακούω ειναι ελα να αραξουμε να πιούμε καμιά πορτοκαλάδα οχι τίποτα ύποπτο με ξέρετε τέλος πάντων το θέμα ειναι πως ολη αυτη η κατάσταση με τσαντίζει γιατι θελω να κανω τοσα πολλα αλλα δεν μπορω και βαριεμαι και ειναι πολυ σπαστικό τι λες συμφωνιτε?
Toufas Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 δεν ξερω τι γίνετε βαριέμαι πολυ δεν βρισκω δουλεια και οι φιλοι μου βαριούνται το μονο που ακούω ειναι ελα να αραξουμε να πιούμε καμιά πορτοκαλάδα οχι τίποτα ύποπτο με ξέρετε τέλος πάντων το θέμα ειναι πως ολη αυτη η κατάσταση με τσαντίζει γιατι θελω να κανω τοσα πολλα αλλα δεν μπορω και βαριεμαι και ειναι πολυ σπαστικό τι λες συμφωνιτε? απο πορτοκαλια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις