Toufas Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αλουμινενιο τζαμι? Γιατι δεν εβαλες τζαμι απο διαμαντι να μην σπαει? Το πιο σκληρο μεταλλο στην γη.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 λολ μπορούσες πάντως να βάλεις ξύλινο τζάμι για φθηνότερο
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ρίξτε μια ματιά και δώστε φώτα όσοι ξέρετε εδώ .
nicoc89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ειδα μια στον ύπνο μου και την ειδα σε μια επίσκεψη που πηγα γρια οχι καμια νεα και κατι συγγένεια έχουμε στον ύπνο μου την ειδα βαμπίρ (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) και με φίλισε στο μάγουλο και μετά οταν γύρισα σπίτι ξεχάστηκα και ήπια ενα χαλασμένο γάλα απο τον προηγούμενο μήνα και πριν λίγο έκανα εμετό. ΠΙΣΤΕΒΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ? ΜΕ ΜΑΤΙΑΣΕ Η ΠΑΛΙΟΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗΓΡΙΑ! :mellow: :mellow: ετοιμάζω σχέδιο αντίποινα να βρω τρόπο να την ματιάσω να πάθει και αυτή καμια γρουσουζιά άλλα δεν ξέρω κανένα ξόρκι που ματιάζεις ξερεις κανεις να μου δώσει ιδέες? θελω να της καεί το φαγητού η να μην της πετύχει το γλυκό και κάτι τέτοια γιατι τώρα το Πάσχα μαγειρεύει αφτη έχει μανία με την μαγειρική!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 καλά όταν το κατάπινες το γάλα και ήταν σαν γιαούρτι δεν το ψιλιάστηκες τι τρέχει; να πάρεις κλούβια αυγά και αν τις τα δώσεις να τα κάνει πασχαλινά
traganeus Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Βάλτε πρωταγωνιστές να δείτε πόσο τραγική είναι η ζωή στο Άγιο Όρος.... Μέχρι και βίλες έχουν για "προσωπικά κελιά" οι μοναχοί....
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Βάλτε πρωταγωνιστές να δείτε πόσο τραγική είναι η ζωή στο Άγιο Όρος.... Μέχρι και βίλες έχουν για "προσωπικά κελιά" οι μοναχοί.... Τραγικό ειναι να μένεις σε κελί, όχι σε βίλα...
athlios Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ποσο χαιρομαι αμα ερχονται οι Δευτερες ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΣ. και τέλος και η σχολή.
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Παίδες ξέρει κανείς το παραπέντε γράφεται σε μία λέξη ή πάρα-πέντε; Γενικά πώς είναι το σωστό;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Λες το αλεξίπτωτο πλαγιάς ή την έκφραση "στο παρά πέντε";
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Λες το αλεξίπτωτο πλαγιάς ή την έκφραση "στο παρά πέντε"; Αλεξίπτωτο. Λες να είχα απορία για την έκφραση; =ρ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Mία λέξη (Γαλλικής προέλευσης, ετυμολογικά).
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Mία λέξη (Γαλλικής προέλευσης, ετυμολογικά). Merci beaucoup!
Προτεινόμενες αναρτήσεις