nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ε τι, κακό είναι; Εδώ έχει δικό της θρεντ η ΑΕΚ, οι γκέη γιατί όχι. ολοι πρεπει να εχουμε το οοτ μας! προτείνω να φτιάξουμε απο ενα ατομικό οοτ να μπαινουμε να μιλάμε μόνοι μας! τι λέτε? :mellow: :mellow:
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 οι γυναίκες κάνανε λέει δικό τους οοτ. Καλή φάση. Προτείνω να κάνουμε και ένα αντρικό, και να κρατήσουμε φυσικά και το παρόν -μικτό- οοτ. Μ; Θέλουμε άλλη μια εντεκάδα μοντερέητορζ για ανδρικό οοτ. Υπάρχει το καφενείο των φιλάθλων!
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Θέλουμε άλλη μια εντεκάδα μοντερέητορζ για ανδρικό οοτ. Υπάρχει το καφενείο των φιλάθλων! δηλώνω συμμετοχή για μοντερειτορας! (δν θα τρωω και μπαν ! ΦΑΚΙΝ ΖΕΑΧ!) ---- φυγανε οι τσόπρες απο το ΟΟΤ
leftermann Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 να την ακούσεις εσύ την εκπομπή σου τώρα που το πήρες απόφαση. Εγώ πάω στην παραλία μου. Μπάη μπάη, τέλη αυγούστου πάλι. Θέλουμε άλλη μια εντεκάδα μοντερέητορζ για ανδρικό οοτ. Υπάρχει το καφενείο των φιλάθλων! κάνε κουμάντο να μπει μια γυναίκα μοντερέητορ ειδικά για το γυναικείο οοτ, γιατί βλέπω συντόμως τα μαλλιά σου πιό κατσαρά από ότι είναι τώρα.
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 να την ακούσεις εσύ την εκπομπή σου τώρα που το πήρες απόφαση. Εγώ πάω στην παραλία μου. Μπάη μπάη, τέλη αυγούστου πάλι. κάνε κουμάντο να μπει μια γυναίκα μοντερέητορ ειδικά για το γυναικείο οοτ, γιατί βλέπω συντόμως τα μαλλιά σου πιό κατσαρά από ότι είναι τώρα. Καλές διακοπές πολύτεκνε! =)
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τιναιαυτάταψευτο70'ςκουλτουριάρικα; Ασταδιαλα ρε.
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλύτερα τώρα. Το τσατ είναι broken. Κάποιο μπλοκ εχεις. Ας του πει κάπιοος.
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κοκομπλόκ. Ήταν επικίνδυνο σύμφωνα με τον chrome το site. Το βγαλα. Αν γίνει μλκεία τα 504χλμ θα τα κάνω overnight.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κοκομπλόκ. Ήταν επικίνδυνο σύμφωνα με τον chrome το site. Το βγαλα. Αν γίνει μλκεία τα 504χλμ θα τα κάνω overnight. Ναι παμε μαζι να παρω κ το γατο
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κοκομπλόκ. Ήταν επικίνδυνο σύμφωνα με τον chrome το site. Το βγαλα. Αν γίνει μλκεία τα 504χλμ θα τα κάνω overnight. Έλα να σε φιλέψω έναν λουσιφερ. Ναι παμε μαζι να παρω κ το γατο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ.
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ναι παμε μαζι να παρω κ το γατο Ευελπιστώ να ανέβουν κόμπο με το γκομενάκι του και ας σου φέρουν και το γατί. Πέτυχα και τον λέφτερ χθές.. ίσα που τον προλαβαίνουμε για τσιπουροντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις