nicoc89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Σαββατο βράδυ ΑΠΟχε και ειπα να γράψω ενα κομματάκι να σας το αφιέρωμα Σάββατο βράδυ Σάββατο βράδυ ψυχή γερασμένη και σώμα κουράδι Σαββατο βράδυ Σαββατο βράδυ χτίζω ενα σπιτι με θεα στον Αδη τουμ τουμ τουμ τουμ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ! χαι λαντερ χαι χαι χαι χαι χαι λάντερ χαι χαι χαι χαι ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ! ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ! ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ ΝΤΡΟΥΜ! πως σου φαίνεται?
Sellers Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 πως μου φαίνεται? Σημασία δεν έχει πως σου φαίνεται. Σημασία έχει αν εμείς διασκεδάσαμε που το γράψαμε.
nicoc89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 δάγκωσα το χιλο μου οπως έτρωγα και με χτύπησε στο νεύρο ! λες και με χτύπησε ρεύμα τονιωσα Σημασία δεν έχει πως σου φαίνεται. Σημασία έχει αν εμείς διασκεδάσαμε που το γράψαμε. έκανα ενα τοπογραφικό λάθος και αμέσως quote
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αφού είναι τοπογραφικό, θα το σβήσω αμέσως. Επίσης, αυτή η (αν)ορθογραφική γλωσσοπλασία είναι συγκινητική. Το χίλο, ποίηση.
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κλαζμένη YiN πριν 5 δευτερόλεπτα: Όταν είσαι στην παραλία, όλοι οι πλανήτες αστέρια σου φαίνονται.
caution Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αφού είναι τοπογραφικό, θα το σβήσω αμέσως. Επίσης, αυτή η (αν)ορθογραφική γλωσσοπλασία είναι συγκινητική. Το χίλο, ποίηση. O αναμάρτητος πρώτος τον λίθο μπαλέτο
nicoc89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κλαζμένη YiN πριν 5 δευτερόλεπτα: Όταν είσαι στην παραλία, όλοι οι πλανήτες αστέρια σου φαίνονται. έπρεπε να ακούσεις εμένα σμενοκλα τι λεω να προσπαθείς για ωρες να καταλάβεις τι εννοώ και να μην μπορείς μου το έχουν πει φίλοι μου αλλα δεν ξέρω , εγω λογικο με ακουγομαι
nicoc89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Σε διαβαζουμε ρε νικοτς, το ιδιο δεν ειναι? μα δεν μπαίνω ινσόμνια οταν ειμαι high , σπάνια εχω μπει έτσξ
gang Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε που 'στε ρε τρένααααα;;
insomniaK Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 γω δω ήμουν, τώρα την πουλέυω. Άργησες Φιλιπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις