alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Πρέπει να το παραδεχτείτε, έχουνε φαντασία. Επίσης: Hot Waitress Economic Index Είμεθα επιστήμονες. νταξ... επικ
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Πρέπει να το παραδεχτείτε, έχουνε φαντασία. Επίσης: Hot Waitress Economic Index Είμεθα επιστήμονες. Εις χαλεπούς και μη καιρούς οι σερβιτόρες είναι πάντα όμορφες κύριε, διότι τραβάνε σαλιάρηδες που σημαίνει περισσότερα έσοδα για την επιχείρηση, επίσης, στο γιου ες ίσως να είναι άσχημες οι σερβιτόρες, αλλά όχι εδώ.;ρ Έχεις δει ΡΕ καμιά μπαργούμαν να είναι άσχημη; Όλες μνάρες είναι.;ρ
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Έχεις δει ΡΕ καμιά μπαργούμαν να είναι άσχημη; Όλες μνάρες είναι.;ρ ξεculια όχι απαραίτητα μναρες... και δώστου τα ποτά, και δώστου τα σφηνάκια, και δώστου τα μπουάκαλια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Γκαρσόν, ένα μπουάκαλι και ξεροκάπιρα.
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 ξεculια όχι απαραίτητα μναρες... και δώστου τα ποτά, και δώστου τα σφηνάκια, και δώστου τα μπουάκαλια My point exactly.!:Ρ Γκαρσόν, ένα μπουάκαλι και ξεροκάπιρα. Να τον ο Snoobόγερος εεεε πορνόγερος εεε...;ρ Θέλω να πω Praetoriane ότι όσο πιο μνάρα είναι η σερβιτόρα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να καταναλώσεις, να αφήσεις πουρμπουάρ και όλα αυτά αντιστρόφως ανάλογα του να σου κάτσει. Typical USA waitresses: WARNING Viewer discration is advised;p
athlios Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ιγμοριτιδα σκατά ο άθλιος ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ γαμωτοσπιτι σαββατιατικα. Sent from my iPhone using Insomnia
Praetorianos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Θέλω να πω Praetoriane ότι όσο πιο μνάρα είναι η σερβιτόρα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να καταναλώσεις, να αφήσεις πουρμπουάρ και όλα αυτά αντιστρόφως ανάλογα του να σου κάτσει. Typical USA waitresses: Κλεμμένο από τον "μισητό": Τι σκεφτόντουσαν οι τσιμεντόλιθοι π.χ. όταν μας έφεραν τα Hooters; "Oh yeah, Joe! Θα ανοίξουμε στο Ellada μια cafeteria που θα έχει μουνιά servitores! Πώς θα μας andagonistoun οι υπόλοιποι με τέτοια ιδέα, moy les; Είμαι ιδιοφυΐα"! Σου 'χω νέα, Τζο: Στην Ελλάδα ΟΛΕΣ οι καφετέριες έχουν μουνιά σερβιτόρες! Την επόμενη φορά κάνε πρώτα σωστή έρευνα πριν μας κουβαλήσεις κάθε ιδέα που κατεβάζει η καούγκα σου.
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κλεμμένο από τον "μισητό": Άρα, το "Hot Waitress Economic Index" όπως και πολλά άλλα, στο Ελλάντα δεν περνάνε ;ρ Ούτε το Dead cat bounce.. χμ, έχω γάτες, να βοηθήσω μια να πεθάνει να δούμε πόσο bounce θα κάνει; ;ρ
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Γκαρσόν, ένα μπουάκαλι και ξεροκάπιρα. τι μα'ακας είσαι ... τώρα το είδα
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εφτιαξα brunch οργασμο στο στομα μου. Rillettes χοιρινο κομμενες σε μπαστουνακια σε κουρκουτι απο αλευρι ρεβυθιου και μεσα σε ψωμι, ελιες τσακιστες και τυρι.
viper2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Άρα, το "Hot Waitress Economic Index" όπως και πολλά άλλα, στο Ελλάντα δεν περνάνε ;ρ Ούτε το Dead cat bounce.. χμ, έχω γάτες, να βοηθήσω μια να πεθάνει να δούμε πόσο bounce θα κάνει; ;ρ εχουμε υφεση απο το 2002 οποτε η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση...
vocals_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καλά, λιώνω. Λίγες μέρες ακόμη μείνανε πάντως κλάιν. Και τώρα πάω για διάβασμα τα λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις