nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 οχι , στο λεωφορείο έκλασα και ανοίξανε τα παράθυρα. Εκανε τόση ζέστη και μου ειχαν κλείσει τα παράθυρα οι βλάκες να πεθάνουμε , δεν φταίω.
YiN Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τελικά ζούσα σε έναν ονειρικό κόσμο. Σήμερα στη δουλειά μαθαίνω πώς είναι το άγριο σεξ. Μέχρι τώρα πίστευα πως είναι κάτι καλό.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Έκαναν το smell the fart act http://www.youtube.com/watch?v=H0FoAilP1K0
Sarandis Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 οχι , στο λεωφορείο έκλασα και ανοίξανε τα παράθυρα. Εκανε τόση ζέστη και μου ειχαν κλείσει τα παράθυρα οι βλάκες να πεθάνουμε , δεν φταίω. Φρόντισες να πεθάνουν με πιο ευχάριστο τρόπο.
christiana78 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 μου την έχει βιδώσει κι εμένα μια χρηματαποστολή που βλέπω κάθε πρωι... αρχίζω να κάνω σενάρια στο μυαλό μου...
YiN Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 μου την έχει βιδώσει κι εμένα μια χρηματαποστολή που βλέπω κάθε πρωι... αρχίζω να κάνω σενάρια στο μυαλό μου... M;
athlios Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τελικά ζούσα σε έναν ονειρικό κόσμο. Σήμερα στη δουλειά μαθαίνω πώς είναι το άγριο σεξ. Μέχρι τώρα πίστευα πως είναι κάτι καλό. Ααααχ πεζμου οτι σας έδειξε κωλαρακι η συναδελφος... <3 <3 Sent from my iPhone using Insomnia
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ααααχ πεζμου οτι σας έδειξε κωλαρακι η συναδελφος... <3 <3 καλά, εδώ μας είπε πως ο άλλος έρχεται στη δουλειά με το σκουπόξυλο στον κώλο
athlios Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Φίλε εγω για γκομενάκι μιλαω. Με βυζακι. Sent from my iPhone using Insomnia
Sarandis Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εγώ είμαι περίεργος να μάθω τι κάνει εκείνος ο αξιαγάπητος IT που κόβει τις γραμμές ενώ μιλάνε
athlios Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Υπαρχει και τετοιος;ω Sent from my iPhone using Insomnia
YiN Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ααααχ πεζμου οτι σας έδειξε κωλαρακι η συναδελφος... <3 <3 Sent from my iPhone using Insomnia Δυστυχώς για εσένα (και τον περιορισμένο αντρικό πληθυσμό στη δουλειά) όχι. Τα έξτρα είναι κομμένα αυτές τις μέρες. Στεγνό σεξ. Αλάδωτο. Εγώ είμαι περίεργος να μάθω τι κάνει εκείνος ο αξιαγάπητος IT που κόβει τις γραμμές ενώ μιλάνε Άσε μην αρχίσω και με αυτόν. Άσε.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Φίλε εγω για γκομενάκι μιλαω. Με βυζακι. άγριο σεξ είπε όχι λεσβιακό μπιζάμα πάρτυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις