YiN Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δε μπορω να ξεκολησω απτο μαξιλαρι. ΒΟΗΘΕΙΑ Sent from my iPhone using Insomnia Παρτο μαζί σου. Για αερόσακο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Πήγαινε στο φούρνο, ποτέ δεν ξέρεις...
insomniaK Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 μμμ. Ούτε ένα κοπλιμέντο δεν μπορώ να χαρώ. - Κοίταμε στα μάτια λοιπόν και... πιο ψηλά είναι τα μάτια αγάπη μου.
insomniaK Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 καλέ... ζαχαροπλάστης ήταν αυτός. καληνύχτα μου!
athlios Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Θελω να σηκωθω να παω σχολη. Το 9-11 το έχασα. Αν σηκωθω τωρα, να κανω ενα ντουζακι, να παρω καφεδακι να χαιρετησω τη φουρναρισσα έχασα και το 11-1 . Αρα στο 1-3 θα χει φυγει το σημαδι απτο μαξιλαρι ε. Sent from my iPhone using Insomnia
YiN Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Να ρωτήσω τώρα, εσείς ξέρω 'γω έχετε φτάσει σε φάση απαράμιλλου εκνευρισμού λόγω κίνησης όπου η μόνη σοβαρή λύση που μπορείτε να σκεφτείτε είναι να κοπανίσετε με μανία το τιμόνι σας; Γιατί εγώ το έκανα πρώτη φορά εχθές και δεν έγινε τίποτε.
athlios Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εγώ εντοπίζω το πιο κοντινό γκομενάκι και αρχίζω... Είμαι γερό καμάκι. Sent from my iPhone using Insomnia Ενταξει αν δεν εχει γκομενακια βαζω τερμα laikofm ανοιγω το ντουλαπακι και βγαζω το μπεγλερι και το αυτοκολλητο μουστακι.
insomniaK Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 τι εννοείς με το τίποτα; δε βάρεσες το τιμόνι; Βάρεσες το τιμόνι και δεν πόνεσες; Βάρεσες το τιμόνι και δε μετακινήθηκε το μπροστινό αυτοκίνητο όπως και πριν το βαρέσεις;
athlios Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 τι εννοείς με το τίποτα; δε βάρεσες το τιμόνι; Βάρεσες το τιμόνι και δεν πόνεσες; Βάρεσες το τιμόνι και δε μετακινήθηκε το μπροστινό αυτοκίνητο όπως και πριν το βαρέσεις; Βγήκε ενα ποντικι απτο καπό. Sent from my iPhone using Insomnia
YiN Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Βάρεσα το τιμόνι, ο εκνευρισμός δε μου έφυγε, δεν έπεσε καμιά βόμβα να μας κατατροπώσει όλους τους ηλίθιους που βρισκόμασταν στο δρόμο βραδιάτικο και δεν αραίωσε η κίνηση. ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΑ.
athlios Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Η ΛΟΥΚΑ θα μας σωσει. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις