Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν είμαι σε ασανσέρ λεωφορείο!
nicoc89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 λεωφορείο! την έχω ρίξει σε λεωφορείο και ανοίξανε όλοι τα παράθυρα κούφια και βρομερή ! ευτυχώς μπορώ και τις αποσιωπώ και κανεις δεν με υποψιάζεται
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 φιλε πιστεύω καταλαβαίνετε 2 φορες το διάβασα μπορεί να μπερδεύει λίγο η προφορά μου από κύπρο είμαι φιλε storm η pόμπα είναι η βόμβα xaaxxaxaxaaxaxaxxaaaaaxaxxaaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaax
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Επειδή χθες δεν ήμουν σίγουρος αν ο πόντικας το έσκασε ή κρύφτηκε και δεν κουνούσε, έστησα παγίδα. Άφησα το κόκκαλο της μπριζόλας που έφαγα στο πιάτο και πάνω στερεωμένο ένα μαχαίρι. Σκέφτηκα, αν πάει να φάει το κόκκαλο, θα πέσει το μαχαίρι και θα καταλάβω ότι είναι ακόμα εδώ μέσα. Σήμερα έλειπε το κόκκαλο. Και δε το βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ. BRING IT.
g_alkis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 την έχω ρίξει σε λεωφορείο και ανοίξανε όλοι τα παράθυρα κούφια και βρομερή ! ευτυχώς μπορώ και τις αποσιωπώ και κανεις δεν με υποψιάζεται Κάνεις τον αδιάφορο ή τον οργισμένο?
YiN Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Επειδή χθες δεν ήμουν σίγουρος αν ο πόντικας το έσκασε ή κρύφτηκε και δεν κουνούσε, έστησα παγίδα. Άφησα το κόκκαλο της μπριζόλας που έφαγα στο πιάτο και πάνω στερεωμένο ένα μαχαίρι. Σκέφτηκα, αν πάει να φάει το κόκκαλο, θα πέσει το μαχαίρι και θα καταλάβω ότι είναι ακόμα εδώ μέσα. Σήμερα έλειπε το κόκκαλο. Και δε το βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ. BRING IT. Τα γατιά δεν παίζει να το έκλεψαν ρε ηλίθιε;
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα γατιά δεν παίζει να το έκλεψαν ρε ηλίθιε; Προφανώς όχι, ήταν κλεισμένα έξω απ' την κουζίνα.
status Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Επειδή χθες δεν ήμουν σίγουρος αν ο πόντικας το έσκασε ή κρύφτηκε και δεν κουνούσε, έστησα παγίδα. Άφησα το κόκκαλο της μπριζόλας που έφαγα στο πιάτο και πάνω στερεωμένο ένα μαχαίρι. Σκέφτηκα, αν πάει να φάει το κόκκαλο, θα πέσει το μαχαίρι και θα καταλάβω ότι είναι ακόμα εδώ μέσα. Σήμερα έλειπε το κόκκαλο. Και δε το βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ. BRING IT. Φαντάσου να έλειπε το μαχαίρι όμως..
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Έχω αρχίσει να το συμπαθώ ε. Τρώει μόνο κρέας και γουστάρει μυστήριο, ίσως το πιάσω και το κρατήσω. Ο χρήστης Rad λέει loipon, jerw ti tha kaneis tha pareis mia mikri mikri pipa kai mia polythrona, kounisti, mikri mikri kai re paidi mou valta kapou pou tha se voleuei esena oxi mes sti mesi se mia gwnia pou den polypatate, kati tetoio alla na aerizetai kai meta tha pareis ena mikro mikro xali tha ta stiseis wraia wraia kai tha perimeneis to pontiki tha plisiasei tha myrisei tin karekla tha kylistei sto xali ki oti varethei tha faei tin karekla, tin pipa kai to xali profanws tha varystomaxiasei opote ki esy tha to arpajeis ap tin oura, tha to koitajeis sta matia kai tha tou peis "tin pipa giati tin afisa RE AXARISTE" ki auto jekommeno ap olous tha katevei sto leuko pyrgo kai kaneis de tha tou milisei kaneis de tha gyrisei na ton koitajei dioti oi anthrwpoi de sygxwroun autous pou apo erwta ekpesan. Δε θέλω φίλους.
YiN Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ένας μικρός μικρός μπάφος Δουλεύω γαμώ το θεό σου και μου πετάχτηκαν οι καφέδες στην οθόνη.
christiana78 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 αν του φτιάξεις μια μικρή πανοπλία τα γατιά σου θα έχουν το τέλειο target for practice...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 χαχαχα δυο γάτες και ποντίκι ζωντανό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις