Physics_Rulez Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα αρχίδια μου πήρα, πρέπει να έφυγε από το παράθυρο, δε το βρίσκω με τίποτα. θα Αυτοκτόνησε.
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ελπίζω όχι, θέλω να τεστάρω τους μαλάκες που ταΐζω κοντά ένα χρόνο τώρα.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ελπίζω όχι, θέλω να τεστάρω τους μαλάκες που ταΐζω κοντά ένα χρόνο τώρα. Ναι ναι, σαν τις γάτες της yin, τα ένστικτα του κυνηγιού. Στην πράξη. Δεν.
YiN Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ναι ναι, σαν τις γάτες της yin, τα ένστικτα του κυνηγιού. Στην πράξη. Δεν. Έλα. Πήγαινες για ύπνο.
caution Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Γι' αυτό δεν έχω κατοικίδιο. Αρκετές αφορμές δίνω για να με χαρακτηρίζουν αποτυχημένο. Δεν μου χρειάζεται άλλη μία
YiN Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Γι' αυτό δεν έχω κατοικίδιο. Αρκετές αφορμές δίνω για να με χαρακτηρίζουν αποτυχημένο. Δεν μου χρειάζεται άλλη μία Δεν είναι καλός λόγος. Οι τριχόμπαλες χουρχουρίζουν στα πόδια μου, καληνύχτα σας.
caution Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το κεφάλι του? Είσαι εγκάθετος και δεν μπορείς να αντιληφθείς το μεγαλείο της σκέψης ενός άντρα τέτοιου διαμετρήματος. διαμέτρημα... βλήμα... πρέπει να υπάρχει κάποιο αστείο εκεί ανάμεσα.
sugata Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Είσαι εγκάθετος και δεν μπορείς να αντιληφθείς το μεγαλείο της σκέψης ενός άντρα τέτοιου διαμετρήματος. διαμέτρημα... βλήμα... πρέπει να υπάρχει κάποιο αστείο εκεί ανάμεσα. Ω και συ. Κάτι τις ήπια και γω ο άνθρωπος, να μην πω την εγγενή μαλακία μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις