viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 και εκει που περιμενεις να γινει το install του office 2010 sta vista/laptop μπαινεις facebook και βλεπεις αυτο http://sg.entertainment.yahoo.com/news/cammie-tse-gave-edison-her-virginity-092900285.html και μετα αυτο
YiN Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ένα ποντίκι μου γαμάει την κουζίνα. Ποντάρετε αν θα το σκοτώσω εγώ ή οι γάτοι. Έλα μαλακίες. Φέρτο από εδώ να το ψήσω στη μηχανή του αυτοκινήτου μου ρε. Κολλάς σε κάτι πράγματα ώρες ώρες.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 καθαρίζει εξαρχής η γαρήμ Επειδής είμαι λίγο αργός, μου εξηγεί κάποιος που κολλάει ο Καναδάς; Ένα ποντίκι μου γαμάει την κουζίνα. Ποντάρετε αν θα το σκοτώσω εγώ ή οι γάτοι. Πιο πιθανό να το σκοτώσει κάνα καλώδιο ρεύματος.
YiN Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Επειδής είμαι λίγο αργός, μου εξηγεί κάποιος που κολλάει ο Καναδάς; Πιο πιθανό να το σκοτώσει κάνα καλώδιο ρεύματος. "τις ηπα, τις ηπα, τις ηπα" (έλα μη νιώθεις άσχημα ούτε ο λουσι το έπιασε) (ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ)
Traumatias Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ένα ποντίκι μου γαμάει την κουζίνα. Ποντάρετε αν θα το σκοτώσω εγώ ή οι γάτοι. Στάνταρ εσύ, εδώ ο Τομ προσπαθεί από το 50' και δεν έχει πιάσει ακόμα τον Τζέρι...Και ο Τομ έχει και χέρια...
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 "τις ηπα, τις ηπα, τις ηπα" Για εξήγησε λίγο φίλε
pappous_soulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 "τις ηπα, τις ηπα, τις ηπα" (έλα μη νιώθεις άσχημα ούτε ο λουσι το έπιασε) (ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ) Αααααααααα...
Traumatias Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ΗΠΑ=USA, και στην προκειμένη περίπτωση ηπα=είπα.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μπλοκέ διαφορικό φίλος. Θα περάσω αύριο από το συνεργείο σου να πιούμε φραπέ. Κοίτα να μην κάνεις βόλτες με τη scania πάλι...
YiN Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Θα περάσω αύριο από το συνεργείο σου να πιούμε φραπέ. Κοίτα να μην κάνεις βόλτες με τη scania πάλι... Πέρνα να ελέγξω και τα λάδια σου.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Wow. Θα μπορούσα να συνεχίσω τις μαλακιούλες αλλά.... Καληνύχτα, το ξενύχτησα πάλι!
YiN Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Wow. Θα μπορούσα να συνεχίσω τις μαλακιούλες αλλά.... Καληνύχτα, το ξενύχτησα πάλι! Το τήλιο.
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα αρχίδια μου πήρα, πρέπει να έφυγε από το παράθυρο, δε το βρίσκω με τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις