slygeo87 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 με σουβλάκια στα χέρια Φανταστείτε σκηνικό. χαχαχ
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 καλα αυτό που έπαθα στο γυμναστήριο όμως δεν συγκρίνεται. μπαίνω στο ανσανσέρ και πατάω ενα κλανίδι και μέχρι να ανέβει στον 5ο κόντεψα να πεθάνω! πραγματικά με έπιασε το κεφάλι μου απο την οσμή ! φταίει η διατροφή μου για την μπόχα. μια μέρα μυρίζει κάτι σαν την κλανιά μου έξω απο το σπίτι μου και λέω σε μια γειτόνισσα τι μυρίζει έτσι? και μου λέει εχει ψοφήσει ενας αρουραίος κάτω απο τον κάδο εδω και μέρες
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μέσα στο ασανσέρ ρε βρωμύλε; μου έφυγε επειδή έκανα διατάσεις να κερδίσω χρόνο
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μου έφυγε επειδή έκανα διατάσεις να κερδίσω χρόνο άλλαξες το status σου σε stinky ? stinky status. έλα να πέσουν τα +1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ήταν αυτό που λέμε "τάφο άνοιξες;" επίσης λέμε μονάντερος και σαπιοκώλης... η κλασική ερωτήση βέβαια είναι αν πέθανε κάνα μωρό μέσα του
alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Τουμοροου φεύγω με ελαφρά πηδηματάκια τα πηδηματάκια μας ενδιαφέρουν
Traumatias Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 τα πηδηματάκια μας ενδιαφέρουν Πάντως να ξέρεις ότι αποφεύγω τα χηνόμορφα πτηνά.
YiN Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μόνο θα βλέπω Έρχομαι με την παντόφλα. *καιαλλεςυστερίες*
Προτεινόμενες αναρτήσεις