Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κιεγωξερω

γιατι βάφεσαι τόσο πολύ ? (αβαταρ φωτο)

Καλυτερα σου πάει το φυσικό σου λουκ. :mellow:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εννοω οτι κι εγω ξερω που μενω. ασε μας μωρε που ξερεις που μενω..ειμαι ατρομητη εδω

Απο το σκαιπ, μου εμφανισε το στιγμα σου , δε θελεις να ρθω.

Δημοσ.

Attention w.... oh wait

γιατι το λες αυτο ? φαινετε καλη κοπελα :mellow:

ναι , το ξερω ρε μαν , δεν την εχουμε παρει πρεφα νομιζει ? ΧΑ! νομιζε οτι θα μας κοροιδεψει , και μεταξυ μας οκ ειναι αλλα νομιζω πως μικρη την φώναζαν Πάυλο :eek: :eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

ναι , το ξερω ρε μαν , δεν την εχουμε παρει πρεφα νομιζει ? ΧΑ! νομιζε οτι θα μας κοροιδεψει , και μεταξυ μας οκ ειναι αλλα νομιζω πως μικρη την φώναζαν Πάυλο :eek: :eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν ειπα αν ειναι καλη η κακη!

Δημοσ.

]ναι , το ξερω ρε μαν , δεν την εχουμε παρει πρεφα νομιζει ? ΧΑ! νομιζε οτι θα μας κοροιδεψει , και μεταξυ μας οκ ειναι αλλα νομιζω πως μικρη την φώναζαν Πάυλο

Eνταξει και η μανα μου επειδη δεν εκανε κοριτσι , μεχρι τα 7 με εντυνε με φορεματακια , τι θα πει αυτο?

Εδω στα γενεθλια μου το 1997.

edboydress01.jpg

Δημοσ.

Eνταξει και η μανα μου επειδη δεν εκανε κοριτσι , μεχρι τα 7 με εντυνε με φορεματακια , τι θα πει αυτο?

Now that explains.

Δημοσ.

Δεν ειπα αν ειναι καλη η κακη!

ναι , απλα θελει να τραβάει την προσοχη ..

Θέλει να δείχνει λέαινα αλλα κατά βάθος είναι μια χελωνίτσα που κρίνετε στο καβούκι της και γρυλίζει από εκεί μέσα για να προξενεί εντυπώσεις. :mellow:

Δημοσ.

χχαχαχαχαα ελιωσα στα γέλια , μα καλα υπάρχει κόσμος που πραγματικά το ακούει και νιωθει υπερόπτης?

Με ποιο τραγουδι θα γινω πραγματικα υπεροπτης?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...