Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 οκ χόρτασα, τώρα πρέπει να βγω στην ψιχάλα βροχή...
athlios Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καιπουναπας. Sent from my iPhone using Insomnia
pappous_soulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 140€ πρέπει να πληρώσω για το παράθυρο που έσπασα απ τα νεύρα μου στο φιφα Βάλε νάιλον.
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Έχω φάει 2 ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ώρες να βρω μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ φόρμουλα που αναφερόταν ΠΑΝΤΟΥ αλλά βρισκόταν μόνο σε ένα κωλοappendix. Και τη βρίσκω. Και είναι αυτή: ΚΑΙ ΤΑ 2 ΓΑΜΗΜΕΝΑ 3 ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 2 ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΩΡΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ Και ανακαλύπτω ότι έχοντας κάτι υπολογισμένο με αυτήν Μπορώ να κάνω απλή μέθοδο των τριών Και το αποτέλεσμα να ισχύει Και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να χαρώ.
YiN Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ...Μόλις έγινα ρόμπα στον γουεμπ ντηζαηνερ. Ξεκούμπωτη όμως. Όχι ό,τι κι ό,τι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Να προλάβω, τότε, να ρωτήσω πώς στην ευχή πέτυχες αυτό το σύνδεσμο που έχεις για υπογραφή;
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ευγενής χορηγία του κολλητού. Όποτε βρίσκει κάποιος κάτι τέτοιο, φροντίζει να το δώσει στον άλλο. Έτσι, για να ξέρουμε ότι ποτέ δε θα σταματήσει το κεφάλι να μυρίζει νάφθα και καπνό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Προσκυνώ. Είναι ένα (όχι και τόσο μικρό) έπος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Kάνε ένα search ποιο όνομα βγαίνει δίπλα στο Master Aetherius και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις