insomniaK Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δε μίλησα, έγραψα. Αυτό το Σ/Κ καήκαμε. Διαφορετικά από το προηγούμενο με KISS, Jimmy Buffett , Black Keys, Blondie, Cowboy Mouth, Avett Brother και ακόμα καμία δεκαριά ακόμα gigs. Βουίζουν τα αυτιά μου ρε γαμώτο.
athlios Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αυτό το πράμα που ξυπνάς κάνα μισάωρο πριν βαρέσει το ξυπνητήρι. Ρίχνεις κανα κατουρημα εστω ή @@ ; Sent from my iPhone using Insomnia
le Gaulois57 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αυτό το πράμα που ξυπνάς κάνα μισάωρο πριν βαρέσει το ξυπνητήρι. Γεράματα το λένε. Είναι πολλές οι ευθύνες Κώστα.
Lucifer Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ρίχνεις κανα κατουρημα εστω ή @@ ; Τίγκα φίλε. Και νερό μηδέν, μόνο Douwe Egberts και Illy κατουράω. Γεράματα το λένε. Είναι πολλές οι ευθύνες Κώστα. Α ΜΩΡΗ ΖΗΛΙΑΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ. Έχω ακόμα, όσο δε λαχανιάζω στο μπιφτέκι και ορθώνω ανάστημα με σκέτο χαδάκι, δεν απελπίζομαι.
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Γραφείο, παιδάκια που κλαίνε, ημικρανία, 4 ώρες ύπνο. Ας βάλω μουσική. Θα βγει κι αυτή η Δευτέρα.
gang Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Γραφείο, παιδάκια που κλαίνε, ημικρανία, 4 ώρες ύπνο. Ας βάλω μουσική. Θα βγει κι αυτή η Δευτέρα. Σήμερα το πρόγραμμα έχει "συνάλαγμα". Αύριο έχει πτήση. Καλημέρα σας...
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Σήμερα το πρόγραμμα έχει "συνάλαγμα". Αύριο έχει πτήση. Καλημέρα σας... Να φας σκατά. Btw, οι 65daysofstatic γάμησαν. Και άνοιξαν με το drove through ghosts.
gang Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Λέω να πάω να φάω κανα πεινιρλί. Παραγγελιά και η συναυλία; Τι'σαισυρεπαιδίμου.
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Λέω να πάω να φάω κανα πεινιρλί. Παραγγελιά και η συναυλία; Τι'σαισυρεπαιδίμου. E ξέρεις, έπαιξα λίγο τις βλεφαρίδες μου και ξεκίνησαν με αυτό. Τους έβρισα και λιγάκι, δε θέλει πολύ.
Lucifer Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Πήρα τηλ στον γνωστό σουβλατζή να παραγγείλω. Το μήνυμα μου υπενθύμισε ότι ανοίγουν στις 12 και πως επαγωγικά είναι ακόμα νωρίς για μεσημεριανό.
YiN Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Πήρα τηλ στον γνωστό σουβλατζή να παραγγείλω. Το μήνυμα μου υπενθύμισε ότι ανοίγουν στις 12 και πως επαγωγικά είναι ακόμα νωρίς για μεσημεριανό. Btw, τελικά θα έρθω στις 7. Το νου σου.
le Gaulois57 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ...Έχω ακόμα, όσο δε λαχανιάζω στο μπιφτέκι και ορθώνω ανάστημα με σκέτο χαδάκι, δεν απελπίζομαι. Να σου πω ένα κόλπο,ζόρικο κόλπο όμως: Να σκέφτεσαι ό,τι στραβή σούτυχε όλη μέρα,να πάει ο νους σου σε θαλασσίτσες και κάμπους,κύματα και αέρηδες,ρύθμισε το αβανς σου χαμηλώτερα σε δικούς σου ρυθμούς κι άστηνα να χτυπιέται δεμένη πισθάγγωνα στο μεσιανό κατάρτι... Κι αυτή θα πει το δεσπότη παναγιώτη αλλά κι εσύ θα κερδίσεις χιλιάδες πόντους. Υ.Γ.Με λίγα λόγια ο θρύλος έχασε αλλά εγώ γάμησαφάση. Σε κάθε περίπτωση άμα πας με τους ρυθμούς της έχασες από χέρι,μέχρι και νευροκαβαλίκεμα θα σε πιάσει,όχι μόνο λαχάνιασμα.
gang Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Πήρα τηλ στον γνωστό σουβλατζή να παραγγείλω. Το μήνυμα μου υπενθύμισε ότι ανοίγουν στις 12 και πως επαγωγικά είναι ακόμα νωρίς για μεσημεριανό. Καλά τι κάνεις τόσο πρωί εσύ; Είναι από εκείνες τις μέρες που βγαίνεις μέρα από το σπίτι και το βράδυ έχεις να μας διηγηθείς 2-3 περιπέτειες; Btw, τελικά θα έρθω στις 7. Το νου σου. Θα κοιμάται...
Lucifer Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλά τι κάνεις τόσο πρωί εσύ; Είναι από εκείνες τις μέρες που βγαίνεις μέρα από το σπίτι και το βράδυ έχεις να μας διηγηθείς 2-3 περιπέτειες; Μπα, δεν είχα ευτράπελα σήμερα. Μια γριά επέμενε να με καλέσει κάπου να γνωρίσω τον Ιησού, αλλά έσπασε γρήγορα. Γαλάτη, ο ρυθμός είναι για το τέλος, ο κορμός κατ' εμέ πρέπει να 'ναι atonal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις