athlios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 θα πιασω το κεφαλι σου και της αλλης της καρβουνιαρας και θα τα κοπαναω τσακ ΜΠΑΜ τσακ ΜΠΑΜ τσακ ΜΠΑΜ .
-nick- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 http://www.discogs.com/Herbaliser-Blow-Your-Headphones/master/34545 Γαμαει ο τυπας Χρονια να το ακουσω
athlios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 βλεπω φωτο λουσι με μια καλτσα μαυρη , μια γκρι. οτικαλυτερο.
athlios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 γαμησα εγω το μουστακι τωρα. το θεμα ειναι αλλου. Πινω κατι που αρχιζει σε αμ και τελειωνει σε στελ, πρεπει να ντρεπομαι πολυ ?
gang Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πινω κατι που αρχιζει σε αμ και τελειωνει σε στελ, πρεπει να ντρεπομαι πολυ ? Μόνο αν δεν παίζει άλλο ποτό ή μπύρα. κατάταάλλα θα μου κλάσεις...
athlios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μόνο αν δεν παίζει άλλο ποτό ή μπύρα. κατάταάλλα θα μου κλάσεις... βαριεμαι να σου ποσταρω συνοδευτικο αλλα θα σου πω οτι ακουω εναλλαξ κρητικες ματιναδες απο κλασμενους κρητικους και ραποτραγουδα απο κλασμενους μαυρους. για το δευτερο αν θελεις να σου γνωρισω καποιον φιλο μου, να αλλαξεις γνωμη. πριν σε γνωρισω τι ησουνα,δεν ησουν καν γυναικα εγω σε πηρα απτο μηδεν και σε φτασα στο δεκα. ενα μηδεν σε γνωρισα και πιστευα θαλλαξεις μα το μηδεν ειναι μηδεν οπως κι αν το κοιταξεις. οσο και να το προσπαθεις τιποτα δε θα γινεις ενα μηδεν γεννηθηκες και ενα μηδεν θα μεινεις. --------- Πηγε και βρηκε ενα λεφτα και ζει εδω κοντα του και χωθηκε σα το μηδεν μεσ' τα μηδενικα του.
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 θα'θελα να ήμουν βούτυρο πάνω στο ψωμί μιας όμορφης πριγκίπισσας και όταν με δαγκώνει να απλώνομαι πάνω στα χειλη της οπως απλώνετε το πέπλο της νύχτας λιγες ωρες πριν ξημερώσει και αυτή η στιγμή να μην τέλειωνε ποτε , ο χρόνος να πάγωνε οπως οι σταγόνες της βροχής πριν γίνουν νιφάδες ,κρύου, άψυχου, χιονιού....
athlios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 όπως όταν βάζεις οδοντικό νήμα ανάμεσα στα δόντια και μυρίζει μετα η τερηδόνα.
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=L-erwTnWigQ χχαχαχαχαα ελιωσα στα γέλια , μα καλα υπάρχει κόσμος που πραγματικά το ακούει και νιωθει υπερόπτης?
pavlinda Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 αρχιδια ξερεις ,ελα να με βρεις. εννοω οτι κι εγω ξερω που μενω. ασε μας μωρε που ξερεις που μενω..ειμαι ατρομητη εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις