athlios Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Οχι κρύωματακι απλως μου ειχε κοπει τελείως η ορεξη και όταν πεινουσα ήταν 3-4 το βραδυ ενώ δεν ειχα τιποτα σπίτι, ουτε κατσαριδες. κανα κατοικιδιο δενεχς?
Toufas Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 http://www.kodak.com/ek/US/en/Home.htm παω να παρω
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 χωρις ενεργεια και πρεπει να βρω και λογιστη καποια στιγμη...
Praetorianos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 χωρις ενεργεια και πρεπει να βρω και λογιστη καποια στιγμη... Αποφάσισες τι θα κάνεις τελικά?
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Αποφάσισες τι θα κάνεις τελικά? αυτο ειναι αλλο δλδ ψαχνω λογιστη για να επιζησω απο το ελληνικο δημοσιο...
Praetorianos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 αυτο ειναι αλλο δλδ ψαχνω λογιστη για να επιζησω απο το ελληνικο δημοσιο... Το κατάλαβα. Η ερώτηση παραμένει όμως. Όχι πως το σκέφτομαι, μακριά από μας φτου φτου, αλλά από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον.
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Το κατάλαβα. Η ερώτηση παραμένει όμως. Όχι πως το σκέφτομαι, μακριά από μας φτου φτου, αλλά από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον. most likely to go for it εκτος απροοπτων δλδ να μου φαει τα λεφτα η οικογενεια και σχετικα τετοια
Praetorianos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Πάντως αν ενδιαφέρεσαι ή αν έχεις κονέ με καθηγητή ή γενικά με άνθρωπο που σκαμπάζει πέντε πράγματα στη λογιστική προσπάθησε να μάθεις τι ζητάνε οι διαγωνισμοί των μεγάλων ελεγκτικών που γίνονται κατά καιρούς και κάτσε διάβασε να πας να δώσεις. Εκτός την εμπειρία, θα σου πληρώσουν το πτυχίο. Κι αφού θα ρίξεις που θα ρίξεις (ατέλειωτο) διάβασμα, προσπάθησε να το εκμεταλλευτείς. Μια φίλη είχε από κοντά τον καθηγητή λογιστικής, ο οποίος την προμήθευσε με βιβλία, της έδωσε ένα μπούσουλα για το τι ζητάνε και βρήκε με τη μια δουλειά στην Pricewater. Έτερος φίλος προσπάθησε για ΣΟΕΛ, αλλά τον έπιασαν αδιάβαστο και τον σούταραν Success story θα μου πεις, αλλά νομίζω αξίζει την προσπάθεια.
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Πάντως αν ενδιαφέρεσαι ή αν έχεις κονέ με καθηγητή ή γενικά με άνθρωπο που σκαμπάζει πέντε πράγματα στη λογιστική προσπάθησε να μάθεις τι ζητάνε οι διαγωνισμοί των μεγάλων ελεγκτικών που γίνονται κατά καιρούς και κάτσε διάβασε να πας να δώσεις. Εκτός την εμπειρία, θα σου πληρώσουν το πτυχίο. Κι αφού θα ρίξεις που θα ρίξεις (ατέλειωτο) διάβασμα, προσπάθησε να το εκμεταλλευτείς. Μια φίλη είχε από κοντά τον καθηγητή λογιστικής, ο οποίος την προμήθευσε με βιβλία, της έδωσε ένα μπούσουλα για το τι ζητάνε και βρήκε με τη μια δουλειά στην Pricewater. Έτερος φίλος προσπάθησε για ΣΟΕΛ, αλλά τον έπιασαν αδιάβαστο και τον σούταραν Success story θα μου πεις, αλλά νομίζω αξίζει την προσπάθεια. τα βιβλια και τα video τα εχω βρει αλλα γενικα κραταω μικρο καλαθι
sugata Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Και έβλεπα Alcatraz να περάσει η ώρα. Δε μπορώ να πω, ωραία επιλογή ονόματος.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Και έβλεπα Alcatraz να περάσει η ώρα. Δε μπορώ να πω, ωραία επιλογή ονόματος. λολ. Καλα τόσες σειρες υπάρχουν Αλκατράζ βρηκες να δεις; Εχει παπακαλιάτη το μεγκα καλύτερα αυτός παρα Αλκατραζ.
Lucifer Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αυτό το πράμα που ξυπνάς κάνα μισάωρο πριν βαρέσει το ξυπνητήρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις